Feest vieren doet u natuurlijk bij Grenzeloos!

Wij beschikken over de leukste feestlocatie van Drenthe.

Feestlocatie in Drenthe 

Wilt u binnenkort een groot feest geven ter ere van uw verjaardag, babyshower of een zoveel jarig huwelijk? Kom dan naar Grenzeloos en maak kennis met de leukste feestlocatie in Drenthe. Bij ons kunt u een zaal huren die u niet alleen naar wens kunt aankleden, maar die ook nog eens beschikt over een over een ongedwongen sfeer. Dit maakt het samenzijn en het vieren van een bijzonder moment met uw familie, vrienden en kennissen nog leuker. Daarnaast beschikt onze feestlocatie in Drenthe over een goed onderhouden terras waar u in de warme zomeravonden in alle rust en stilte kunt genieten van de omgeving. Natuurlijk hoort bij een feest ook heerlijk eten. Bij Grenzeloos hebben wij meerdere chef-koks in dienst die u en uw gasten graag verblijden met verrukkelijke creaties. Lees snel verder wat wij voor u kunnen betekenen en wie weet viert u binnenkort uw feest bij ons in Doldersum!

 

De perfecte feestzaal voor een groot gezelschap

Bij Grenzeloos begrijpen wij als geen ander dat u het liefst een bijzonder moment viert in het gezelschap van vrienden, familie en kennissen. Om dit mogelijk te maken hebben wij meerdere feestzalen namelijk: de boerenzaal en een congresruimte. Onze boerenzaal is de perfecte feestzaal voor een groot gezelschap tot wel 150 personen. Deze feestzaal is namelijk ruim opgesteld, waardoor er voldoende ruimte is om alle benen van de vloer te doen. Daarnaast heeft de boerenzaal een eigen terras met een kapschuur. Dit maakt het mogelijk om na het uitbundig dansen even een frisse neus te halen. Mocht het plotseling gaan regenen tijdens uw feest? Dan is het mogelijk om te gaan schuilen onder de kapschuur. Deze overkapping is groot genoeg om zelfs tijdens wisselvallige dagen in de open lucht met meerdere personen te genieten van uw bijzonder moment. Viert u toch liever uw verjaardag, trouwerij of babyshower met een kleiner gezelschap? Dan is onze congreszaal de ideale uitvalbasis. In deze feestzaal kunt u immers intieme bijeenkomsten houden voor een onvergetelijke ervaring.

Een bijzonder moment vieren op een feestlocatie in Drenthe

Bent u op zoek naar een leuke locatie in Drenthe om uw verjaardag te vieren? Kies dan een voor Grenzeloos in het pittoreske Doldersum. Wij weten namelijk als geen ander dat er genoeg redenen zijn om een groot feest te geven wanneer er iemand jarig is. Met onze feestlocatie in Drenthe is het mogelijk om verjaardagen samen voegen. Ideaal als jullie in de vakantie jarig waren, het huis gewoon te klein is of als u een bepaalde leeftijd bereikt heeft waar u best een beetje trots op mag zijn. Vier al uw bijzondere momenten samen met al uw vrienden, familie en kennissen om er een bijzonder feest van te maken!

Wilt u iets anders vieren dan een verjaardag? Dan bent u bij Grenzeloos ook van harte welkom voor:

  • Babyborrel: Handig, geen gedoe en niet een jaar lang beschuit met muisjes eten tijdens de visite.
  • Zoveel jaar getrouwd: Reden genoeg om daar toch samen even stil bij te staan.
  • Bruiloftsfeesten: U wilt éé van de meest bijzondere momenten van uw leven écht bijzonder maken

Feest vieren, eten én overnachten op de feestlocatie in Drenthe

Wat Grenzeloos in Doldersum een extra bijzondere feestlocatie in Drenthe maakt is het feit dat u bij ons heerlijk kunt feest vieren, eten en overnachten. Wij hebben veel verschillende mogelijkheden als het om eten gaat. Afhankelijk van de groep en uw wensen kunnen onze chef-koks allerlei soorten maaltijden en ander lekkernij voor u maken. Niet voor niets hebben wij onder andere verschillende menu’s voor groepen en zelfs complete buffetten!

Wilt u het feest zo lang mogelijk laten duren? Overweeg dan eens om met uw gasten in onze B&B te overnachten! Zo kunt u de volgende ochtend met de genodigde gasten tijdens het ontbijt nog even gezellig terugdenken aan de gezellige avond. Bovendien is er niets beter dan na een geweldig feest even helemaal tot rust te komen in de ongerepte natuur in Drenthe.

Huur een feestlocatie bij Grenzeloos

Wanneer u op zoek bent naar een feestlocatie voor een wat kleinere tot middelgrote groep, dan bent u bij Grenzeloos op de juiste plek. Verjaardag, jubileum, bruiloft of iets heel anders, wij werken graag met u samen om er een bijzondere dag van te maken. Het maakt niet uit wat u te vieren heeft, want met onze feestlocatie in Drenthe is ieder feest altijd geslaagd. Bent u ondertussen benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wie weet mogen wij u en uw gasten binnenkort verwelkomen in het mooie Doldersum.

Translate »