Feest vieren doet u bij ons!

De leukste feestzaal in Drenthe vind u bij Grenzeloos

Feestlocatie in Drenthe bij Grenzeloos

Gefeliciteerd,

Verjaardag, babyborrel of zoveel jaar getrouwd! Wat u ook wilt vieren, daar hoort natuurlijk een gezellig samenzijn bij, in een ongedwongen sfeer. Grenzeloos is een van de mooiste feestlocaties in Drenthe, u kunt zowel binnen in de feestzaal als buiten op het terras genieten. U kunt natuurlijk ook heerlijk eten tijden het feest, van uitgebreide lunchen tot koffiepauzes en barbecues, de chef-koks staan voor u klaar.

De leukste feestzaal in Drenthe

Onze feestlocatie is geschikt voor zowel intieme bijeenkomsten als wat kleinere groepen. Wanneer u feest bij ons komt vieren hebben wij een boerenzaal met genoeg ruimte om de beentjes van de vloer te doen. Bovendien heeft de zaal een eigen terras, en het terras beschikt over een kapschuur. Deze feestzaal is geschikt voor groepen tot wel 150 personen!

Verjaardag vieren in Drenthe en meer!

Op zoek naar een leuke locatie in Drenthe om uw verjaardag te vieren? Er zijn genoeg redenen om een groot feest te geven wanneer er iemand jarig is! Verjaardagen samen voegen, omdat jullie in de vakantie jarig waren, is het huis gewoon te klein, of heeft u een bepaalde leeftijd bereikt waar u best een beetje trots op mag zijn? Vier het samen met al uw vrienden en familie en maak er een bijzonder feest van!

Ook voor andere feesten en vieringen kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld:

  • Babyborrel: Handig, geen gedoe en niet een jaar lang beschuit met muisjes visite….
  • Zoveel jaar getrouwd: Reden genoeg, om daar toch samen even stil bij te staan.
  • Bruiloftsfeesten: U wilt een van de meest bijzondere momenten van uw leven écht bijzonder maken

Feest vieren, eten én overnachten op locatie in Drenthe

Wat grenzeloos een extra bijzondere feestlocatie maakt is het feit dat u ook heerlijk bij ons kunt eten en overnachten. Wij hebben veel verschillende mogelijkheden als het om eten gaat. Afhankelijk van de groep en uw wensen kunnen wij allerlei soorten maaltijden en ander lekkernij voor u maken. Wij hebben onder andere verschillende menu’s voor groepen en zelfs complete buffetten!

Wilt u het feest zo lang mogelijk laten duren, dan kunt u er ook voor kiezen om in onze B&B te overnachten! Zo kunt u het de volgende ochtend aan het ontbijt nog gezellig nabespreken met de eventueel genodigde gasten.

Feest vieren bij Grenzeloos

Wanneer u op zoek bent naar een feestlocatie voor een wat kleinere tot middelgrote groep bent u bij Grenzeloos op de juiste plek. Verjaardag, jubileum, bruiloft of iets heel anders, wij werken graag met u samen om er een bijzondere dag van te maken, wat u ook te vieren heeft! Benieuwd wat wij voor u kunnen beteken, vraag gelijk informatie aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!