Heerlijk eten bij restaurant Grenzeloos

Onze chèf-kok Gerard Slot maakt samen met zijn team heerlijke gerechten van verse streekproducten. Wanneer komt u bij ons eten?

Ons restaurant in Doldersum

Wilt u binnenkort met vrienden, familie of kennissen lekker uiteten? Kom dan naar restaurant Grenzeloos in Doldersum en geniet van al onze lekkernijen. Wij beschikken over verschillende koks die graag in een handomdraai de verrukkelijkste gerechten voor u op tafel zet. Kies bijvoorbeeld eens voor de malse Drentse ossenhaas met ui, spek en kruidenboter. Eet u liever geen vlees? Dat is geen enkel probleem aangezien wij meerdere vegetarische gerechten op het menu hebben staan. Onze kolonieschotel van het land is zo’n  heerlijk gerecht. Bij dit gerecht gebruiken onze koks diverse seizoensgroenten, rozemarijn roseval aardappels, pompoenpitten en witte kaas voor een echte smaaksensatie. Klinkt u dit als muziek in de oren? Bekijk dan snel onze menukaart en ontdek al onze gerechten!

 

Afhalen bij restaurant Grenzeloos

Bij restaurant Grenzeloos begrijpen wij dat u niet altijd tijd of zin heeft om uitgebreid te dineren. Daarom kunt u bij ons ook al uw favoriete gerechten afhalen. Onze koks bereiden uw gerechten altijd met de grootste passie en liefde, zodat u zelfs thuis optimaal kunt genieten van onze smaaksensaties. Natuurlijk worden alle gerechten op een goede manier verpakt voor het gemakkelijk vervoeren in de auto. Hiermee voorkomen wij niet alleen dat uw eten koud wordt, maar ook direct dat uw eten gaat lekken. Hier zit immers niemand op te wachten. Wanneer komt u uw favoriete gerechten afhalen bij restaurant Grenzeloos?

 

Openingstijden van ons restaurant in Drenthe

Wanneer u wilt komen eten bij ons restaurant in Drenthe, dan is het belangrijk om te weten wat onze openingstijden zijn. Het maakt voor ons niet uit of u gezellig voor de koffie, lunch of à la carte langskomt. U bent bij ons namelijk altijd van harte welkom. Wilt u verzekerd zijn van een plekje? Dan kunt u het beste even reserveren. Hiermee weet u zeker dat wij zelfs op de drukste momenten een tafeltje voor u vrij hebben. Wel zo gemakkelijk als u van ver moet komen.

Al onze openingstijden vind u hieronder.

Oktober, november en december: donderdag t/m zondag geopend.

 

Schaal met verscheidene hapjes van Grenzeloos en Zo

Afhalen

Vanaf nu is het ook weer mogelijk om bij ons af te halen. Bekijk via de knop hieronder onze vernieuwde afhaalkaart!  

zakelijk lunchen en dineren bij grenzeloos en zo

Lunchkaart

Lunchen is mogelijk van 12:00 tot 15:00 uur van donderdag t/m zondag.

dineren bij Grenzeloos en Zo

À la carte

Dineren is mogelijk vanaf 17:00 uur van donderdag t/m zondag.

lekkere hapjes van Grenzeloos en Zo

Groepseten

Wilt u met een groep komen eten? Dit kan op aanvraag!