Heerlijk eten bij restaurant Grenzeloos

Onze chèf-kok Gerard Slot maakt samen met zijn team heerlijke gerechten van verse streekproducten. Wanneer komt u bij ons eten? U moet voor het avondeten, wel reserveren! 

Ons restaurant in Doldersum

Wilt u binnenkort met vrienden, familie of kennissen lekker uiteten? Kom dan naar restaurant Grenzeloos in Doldersum en geniet van al onze lekkernijen. Wij beschikken over verschillende koks die graag in een handomdraai de verrukkelijkste gerechten voor u op tafel zet. Eet u liever geen vlees? Dat is geen enkel probleem aangezien wij meerdere vegetarische gerechten op het menu hebben staan.  Klinkt u dit als muziek in de oren? Bekijk dan snel onze menukaarten hieronder! 

 

Afhalen bij restaurant Grenzeloos

Bij restaurant Grenzeloos begrijpen wij dat u niet altijd tijd of zin heeft om uitgebreid te dineren. Daarom kunt u bij ons ook al uw favoriete gerechten afhalen. Natuurlijk worden alle gerechten op een goede manier verpakt voor het gemakkelijk vervoeren in de auto. Wanneer komt u uw favoriete gerechten afhalen bij restaurant Grenzeloos?

 

zakelijk lunchen en dineren bij grenzeloos en zo

Lunchkaart

Lunchen is mogelijk van 12:00 tot 15:00 uur.

dineren bij Grenzeloos en Zo

À la carte

Dineren is bij ons mogelijk vanaf 17:00 uur. Graag wel reserveren! 

 

lekkere hapjes van Grenzeloos en Zo

Groepseten

Wilt u met een groep komen eten? Dit kan op aanvraag!

 

Schaal met verscheidene hapjes van Grenzeloos en Zo

Afhalen

Ga eens voor gemak. Heerlijk thuis op de bank genieten van een plate bij Grenzeloos weg. Bestellen kan telefonisch, bekijk ons afhaal menu.