Blijf je slapen?

En daarna wakker worden met een heerlijk uitzicht

Grenzeloos en haar landkamers en suites 

Dit is de plek om werkelijk te ontspannen. Hier hebben we alle tijd en alle ruimte. De vrijheid om los te laten. Een plek waar ongerepte natuur en indrukwekkende cultuur elkaar raken. 

Waar je grenzeloos zult genieten en gegarandeerd verrast zult worden door hele kleine dagelijkse dingen. Wees welkom, maak het hoofd leeg en keer terug met een koffer vol verhalen. 

De prijzen van de landkamers zijn op basis van logies/ontbijt. De prijzen van de Welstaete Suites zijn op basis van logies. 

De landkamers zijn gelegen in een voormalige boerderij. Op deze locatie is een zelfbedieningsbar aanwezig. 

 

Bekijk de praktische informatie over uw verblijf onderaan de pagina. 

 

Ontdek onze Landkamers en nieuwe Welstaete Suites. 

Koffer vol verhalen

Landkamers

Neem hier een kijkje bij in onze verschillende type landkamers. 

Welstaete Suites

We beschikken over 2 suites. In welke wilt u ontwaken?

Meerdaagse arrangementen

Meer dan alleen slapen? Bekijk dan onze 6 verschillende arrangementen, voor een voordelig verblijf. 

 

Praktische informatie

Inchecken

Inchecken voor onze overnachtingslocatie doet u tussen 15:00 en 17:00 uur aan de Boijlerstraat 12, 8386 XE, Doldersum.  Dit is het hoofdgebouw, ons restaurant. Het overnachten is op een andere locatie, deze informatie krijgt u bij het inchecken. Laat uw koffers bij het inchecken dus nog even in de auto staan!

 

Uitchecken

Het uitchecken van de landkamers (tot 11:00 uur) vindt in de slaapaccommodatie plaats op de dag van vertrek. Voor de Welstaete Suites geldt dat er tussen 11:00 en 12:00 uur uitgecheckt moet worden in het hoofdgebouw, ons restaurant. Wilt u eerder vertrekken overleg dan dat u komt uitchecken in de slaapaccommodatie.

 

Fietsen

Fietstransferium Frederiksoord heeft fietsen bij ons staan. Wij verhuren deze voor hun, maar de voorraad is beperkt. We hebben een afgesloten fietsenschuur bij de overnachtingslocatie, dus het meenemen van uw eigen fiets is ook geen probleem.

Wilt u fietsen (E-bike of fiets met versnelling) reserveren? Geef dit dan aan, wanneer u een boeking maakt. De kosten voor het extra huren per dag vindt u hier: (invullen hiernaast)

  • €10,- per dag fiets met versnelling
  • €22,50 per dag E-Bike

Wilt u een E-chopper, E-bakfiets, E-Step of Lopifit etc… Dan is het handiger om de reserveerbutton van Fietstransferium Frederiksoord  (zie link hierboven) in te vullen, geef bij locatie aan Doldersum. 

 

Restaurant

U bent uiteraard welkom in ons restaurant voor koffie, gebak, lunch en à la carte. Wilt u zeker zijn van een tafel? Bekijk hier onze menukaart en maak een reservering.

 

Opening restaurant Grenzeloos:

Juli, augustus: dinsdag t/m zondag geopend. 
September: woensdag t/m zondag geopend.
Oktober, november, december: donderdag t/m zondag geopend. 

Heeft u een meerdaags arrangement geboekt? Dan is de mogelijkheid om een dag eerder in te checken, afhankelijk van het type arrangement. 

 

 

 

 

Ontbijt

Het ontbijt vindt plaats in onze slaapaccommodatie. (van 8.30-10.00 uur) Hier staat een uitgebreid vers buffet voor u klaar. Overnacht u in onze Welstaete Suites dan kunt een ontbijtmand bijboeken. Nog makkelijker? Schuif dan aan in onze ontbijtzaal in de  slaapaccommodatie. (bij de landkamers zit ontbijt bij de prijs in, bij de Welstaetesuite is dat niet het geval). 

 

Hond

In onze slaaplocatie zijn kleinere honden toegestaan, na overleg. Echter wel even van tevoren aangeven, zo kunnen wij hier rekening mee houden. Let wel op: niet op iedere kamer worden honden toegestaan.

Over het algemeen hanteren wij een maximum van 10 kg en 1 hond per kamer. Heeft u een grote hond van boven de 10 kilo? Neem dan even contact met ons op voordat u de boeking maakt, in goed overleg is dit eventueel mogelijk. Wij vragen een tarief van €15,00 voor een verblijf tot 4 nachten, blijft u langer dan is het tarief €30,00.

 

Meerdaagse arrangementen

Heeft u een meerdaags arrangement geboekt voor één van onze landkamers of Welstate Suite? Dan zit hier standaard ontbijt en diverse diners bij in. Bij het inchecken bespreken we de reserveringsmogelijkheden.

Heeft u de arrangementen nog niet bekeken? Bekijk ze dan hier.