Blijft u slapen?

Onze slaapgelegenheid (met 16 kamers en 5 losse suites) in Drenthe ligt middenin de natuur. Het perfecte moment om met dit uitzicht wakker te worden!

Grenzeloos en haar landkamers en suites 

Bent u op zoek naar een bed and breakfast in Drenthe? Kom dan naar Grenzeloos Drenthe. Dit is namelijk de plek om echt even te ontspannen. Hier heeft u alle tijd en alle ruimte om de vrijheid los te laten. Een plek waar ongerepte natuur en een indrukwekkende cultuur elkaar raken. Waar u grenzeloos zult genieten en gegarandeerd verrast zult worden door hele kleine dagelijkse dingen. Wees welkom, maak het hoofd leeg en keer terug met een koffer vol verhalen. 

Alle landkamers van onze bed and breakfast in Drenthe zijn gelegen in een voormalige boerderij. Op deze locatie is ook een zelfbedieningsbar aanwezig. Zo kunt u na uw aankomst direct genieten van een borrel om te proosten op uw welverdiende vakantie bij Grenzeloos Drenthe.

Bekijk de praktische informatie over uw verblijf onderaan de pagina. (ontbijt – honden- in en uitchecken – openingstijden)

Ontdek onze Landkamers en nieuwe Welstaete Suites

Koffer vol verhalen

Landkamers

Neem hier een kijkje in onze verschillende type landkamers. De prijzen zijn vastgesteld op basis van logies/ontbijt.  

Welstaete Suites

We beschikken nu over 2 suites. Per half aprill 2022 over 5. In welke wilt u ontwaken? De prijzen zijn vastgesteld op basis van logies.

Meerdaagse arrangementen

Meer dan alleen slapen? Bekijk dan onze 6 verschillende arrangementen, voor een voordelig verblijf. 

 

Praktische informatie

Wilt u komen overnachten in ons bed and breakfast in Drenthe? Dan is het belangrijk om te weten hoe het zit met ontbijt, inchecken en huisdieren. Om dit voor u overzichtelijk te houden, vindt u hieronder alle praktische informatie met betrekking tot uw verblijf in onze rustgevende b&b in Drenthe.

Inchecken

Inchecken voor onze overnachtingslocatie doet u tussen 15:00 en 17:00 uur aan de Boijlerstraat 12, 8386 XE in Doldersum.  Dit is het hoofdgebouw van ons restaurant. Het overnachten bij onze b&b in Drenthe doet u op een andere locatie. Waar dit is? Dat krijgt u natuurlijk te weten bij het inchecken. Laat uw koffers daarom bij het inchecken dus nog even in de auto staan!

Uitchecken

Het uitchecken van de landkamers vindt plaats tot 11:00 uur in de slaapaccommodatie op de dag van vertrek. Voor de Welstaete Suites geldt dat er tussen 11:00 en 12:00 uur uitgecheckt moet worden in het hoofdgebouw van ons restaurant. Wilt u eerder vertrekken van onze b&b in Drenthe? Dat is geen enkel probleem. Geef dit van tevoren even aan in de slaapaccommodatie. Dan komen wij graag samen met u tot een passende oplossing. 

Fietsen

Fietstransferium Frederiksoord heeft fietsen bij ons staan. Er zijn enkele fietsen te huur vanwege een beperkte voorraad. Bij overnachtingslocatie Grenzeloos Drenthe is ook een afgesloten fietsenschuur dus het meenemen van uw eigen fiets is geen probleem.

Wilt u fietsen (E-bike of fiets met versnelling) reserveren? Geef dit dan aan, wanneer u een boeking maakt. De kosten voor het extra huren per dag vindt u hieronder: 

  • €10,- per dag fiets met versnelling
  • €22,50 per dag E-Bike

Wilt u een E-chopper, E-bakfiets, E-Step of Lopifit? Dan is het handiger om de reserveerbutton van Fietstransferium Frederiksoord  in te vullen, geef bij afhaallocatie aan: Doldersum. 

Restaurant

U bent uiteraard ook van harte welkom in ons restaurant voor koffie, gebak, lunch en à la carte. Wilt u zeker zijn van een tafel? Bekijk dan hier onze menukaart en maak snel een reservering.

Openingstijden restaurant Grenzeloos

Januari : gesloten (suites wel open)
Februari, Maart, Oktober, November, December: donderdag t/m zondag geopend.
April, Mei, September : woensdag t/m zondag geopend. (suites en landkamers 7 nachten)
Juni, Juli, Augustus: dinsdag t/m zondag geopend. (suites en landkamers 7 nachten)

Ontbijt

Het ontbijt vindt plaats in onze slaapaccommodatie van 8.30 tot 10.00 uur. Hier staat een uitgebreid en vers buffet voor u klaar. Overnacht u in onze Welstaete Suites dan kunt een ontbijtmand bijboeken. Nog makkelijker? Schuif dan aan in onze ontbijtzaal in de slaapaccommodatie van onze b&b in Drenthe.
Let op: bij de landkamers zit ontbijt bij de prijs in, bij de Welstaetesuite is dat niet het geval.

Honden

In onze slaaplocatie zijn kleinere honden pas toegestaan na overleg. Wij stellen het zeer op prijs als u dit van tevoren aan ons doorgeeft. Dan kunnen wij hier namelijk rekening mee houden.

Over het algemeen hanteren wij een maximum van 10 kg en één hond per kamer in onze b&b in Drenthe. Heeft u een grotere hond? Neem dan even contact met ons op voordat u de boeking maakt, in goed overleg is dit eventueel mogelijk. Wij vragen een tarief van €15,00 voor een verblijf tot 4 nachten, blijft u langer dan is het tarief €30,00.

Let op: niet op iedere kamer worden honden toegestaan.

Meerdaagse arrangementen

Heeft u een meerdaags arrangement geboekt voor één van onze landkamers of Welstate Suite? Dan zit hier standaard ontbijt en diverse diners bij in. Bij het inchecken bespreken we direct alle reserveringsmogelijkheden.

Benieuwd naar onze arrangementen? Bekijk ze hier.