Blijft u slapen?

Onze slaapaccommodatie (16 kamers van budget boven tot ruimere terraskamers en 9 natuurhuisjes) in Drenthe ligt middenin de natuur. De perfecte locatie om helemaal tot rust te komen en lekker te genieten.

Grenzeloos Slapen – Eten – Beleven

Overnachten in Doldersum

Bent u op zoek naar een hotel of natuurhuisje in Drenthe? Kom dan overnachten bij Grenzeloos Drenthe. Dit is namelijk de plek om écht even te ontspannen. Hier heeft u alle tijd en alle ruimte om dingen los te laten. Een plek waar ongerepte natuur en een indrukwekkende cultuur elkaar raken. Waar u grenzeloos zult genieten en gegarandeerd verrast zult worden door hele kleine dagelijkse dingen. Wees welkom, maak het hoofd leeg en keer terug met een koffer vol verhalen.

Alle landkamers van ons hotel in Drenthe zijn gelegen in een voormalige boerderij. Op deze locatie is ook een zelfbedieningsbar aanwezig. Zo kunt u na uw aankomst direct genieten van een borrel om te proosten op uw welverdiende vakantie bij Grenzeloos Drenthe.

Onze kamers
Onze slaap accommodatie in Doldersum beschikt over 16 kamers, daarnaast hebben we ook 9 Welstaete Natuurhuisjes. Hieronder ziet u de verschillende type kamers:

Wat uw voorkeur ook is, wij doen ons best voor een onvergetelijk verblijf!

 

Koffer vol verhalen
Koffer vol verhalen

Onze landkamers & Welstaete natuurhuisjes

Ervaar een unieke overnachting in onze sfeervolle kamers in de slaap accommodatie of in één van de nieuwe Welstaete natuurhuisjes die van alle gemakken voorzien zijn. Onze slaap accommodatie waar de landkamers zich bevinden is op 400 meter afstand van ons restaurant. Het ontbijtbuffet is aanwezig in de slaap accommodatie, dus hoef je ‘s ochtends niet ver te lopen.

Doldersum is gelegen midden in het Drents-Friese Wold en omringt door prachtige natuur.

Boek nu uw verblijf in één van onze landkamers of Welstaete natuurhuisjes en laat u verassen door de bijzondere sfeer en gastvrijheid van ons restaurant, wat 400 meter verderop is. Zien wij jullie snel?

 

 

Slaap arrangementen

Ontdek de veelzijdige slaap arrangementen van Grenzeloos Slapen – Eten – Beleven in Doldersum. Voor wie op zoek is naar rust en ruimte, is bij Grenzeloos aan het juiste adres. 

 

 

Koffer vol verhalen

Fietsen

Grenzeloos Drenthe beschikt bij de overnachtingslocatie over een afgelsoten fietsenschuur, dus het meenemen van eigen fietsen is geen probleem. Geen eigen fietsen mee? Via https://fietsverhuurfrederiksoord.nl/  kunt u fietsen huren. Kies voor reserveren, vul uw gegevens in en kies bij verhuur locatie Doldersum in. Zet bij opmerking aub neer, dat u gast bent bij Grenzeloos. Let op: de reservering is pas definitief wanneer u een bevestigingsmail heeft ontvangen!

Oplaad locatie

Sinds kort is er in het dorp een oplaadpaal voor elektrische auto’s. Je vindt de oplaadpaal aan de Huenderweg 15 (100 meter verwijderd van de slaap accommodatie), aan de zijkant van het schuurtje. De locatie is gemakkelijk bereikbaar via de Nijejoarsweg. 

Ideaal voor onze gasten met een elektrische auto, die overnachten in de slaap accommodatie of vertoeven in ons restaurant.  

Koffer vol verhalen

Praktische informatie

Wilt u komen overnachten in ons hotel in Drenthe? Dan is het belangrijk om te weten hoe het zit met ontbijt, inchecken en huisdieren. Om dit voor u overzichtelijk te houden, vindt u hieronder alle praktische informatie met betrekking tot uw verblijf in onze rustgevende hotel in Drenthe.

Inchecken

Inchecken voor onze overnachtings locatie doet u tussen 15:00 en 17:00 uur aan de Boijlerstraat 12, 8386 XE in Doldersum.  Dit is het hoofdgebouw van ons restaurant. Het overnachten bij hotel in Drenthe doet u op een andere locatie. Waar dit is? Dat krijgt u natuurlijk te weten bij het inchecken. Laat uw koffers daarom bij het inchecken dus nog even in de auto staan!

Uitchecken

Het uitchecken van de landkamers vindt plaats tot 11:00 uur in de slaapaccommodatie op de dag van vertrek. Voor de Welstaete Natuurhuisjes geldt dat er tussen 11:00 en 12:00 uur uitgecheckt moet worden in het hoofdgebouw van ons restaurant. Wilt u eerder vertrekken van ons hotel in Drenthe? Dat is geen enkel probleem. Geef dit van tevoren even aan in de slaapaccommodatie. Dan komen wij graag samen met u tot een passende oplossing.

 

Restaurant

U bent uiteraard ook van harte welkom in ons restaurant voor koffie, gebak, lunch en à la carte. Wilt u zeker zijn van een tafel? Bekijk dan hier onze menukaart en maak snel een reservering. Onder aan de pagina vindt u onze openingstijden. Heeft u een arrangement geboekt, dan zit standaard het dagmenu erbij, eet u liever a la carte, dan komt er evt. een meerprijs bij.

Ontbijt

Het ontbijt vindt plaats in onze slaap accommodatie van 8.30 tot 10.00 uur. Hier staat een uitgebreid en vers buffet voor u klaar. Overnacht u in ons Welstaete Natuurhuisje dan kunt u ontbijt bijboeken. In het hoogseizoen kunt u aanschuiven aan het ontbijtbuffet in onze slaapaccommodatie, in het laagseizoen kunt u gebruik maken van een ontbijtmand. 

Let op: bij de landkamers zit ontbijt bij de prijs in, bij de Welstaete Huisjes is dat niet het geval. Tenzij een arrangement is aangeklikt.

Honden

In de hotelkamers accepteren wij geen huisdieren. In onze suites is een hond wel toegestaan. U dient bij de reservering dan hond aan te klikken. 

Over het algemeen hanteren wij een maximum van 10 kg en één hond per kamer in onze Welstaete natuurhuisjes. Heeft u een grotere hond? Neem dan even contact met ons op voordat u de boeking maakt, in goed overleg is dit eventueel mogelijk. Wij vragen een tarief van €5,00 per nacht dat u verblijft.

Translate »