Blijft u slapen?

Onze slaapaccommodatie (16 kamers van budget boven tot ruimere terraskamers en 9 natuurhuisjes) in Drenthe ligt middenin de natuur. De perfecte locatie om helemaal tot rust te komen en lekker te genieten.

Overnachten in Drenthe bij Grenzeloos en haar landkamers en natuurhuisjes

Bent u op zoek naar een hotel of natuurhuisje in Drenthe? Kom dan overnachten bij Grenzeloos Drenthe. Dit is namelijk de plek om écht even te ontspannen. Hier heeft u alle tijd en alle ruimte om dingen los te laten. Een plek waar ongerepte natuur en een indrukwekkende cultuur elkaar raken. Waar u grenzeloos zult genieten en gegarandeerd verrast zult worden door hele kleine dagelijkse dingen. Wees welkom, maak het hoofd leeg en keer terug met een koffer vol verhalen.

Alle landkamers van ons hotel in Drenthe zijn gelegen in een voormalige boerderij. Op deze locatie is ook een zelfbedieningsbar aanwezig. Zo kunt u na uw aankomst direct genieten van een borrel om te proosten op uw welverdiende vakantie bij Grenzeloos Drenthe.

Bekijk de praktische informatie over uw verblijf onderaan deze pagina. (ontbijt – honden- in en uitchecken – fietsverhuur en  openingstijden)

Ontdek onze Landkamers en nieuwe Welstaete Natuurhuisjes

Koffer vol verhalen

Landkamers

Neem hier een kijkje in onze verschillende type landkamers. De prijzen zijn vastgesteld op basis van logies/ontbijt.  

Welstaete Natuurhuisjes

We beschikken over 5 Welstaete natuurhuisjes. In welke wilt u ontwaken? De prijzen zijn vastgesteld op basis van logies.

Meerdaagse arrangementen

Meer dan alleen slapen? Bekijk dan onze 5 verschillende arrangementen, voor een voordelig verblijf. 

 

Praktische informatie

Wilt u komen overnachten in ons hotel in Drenthe? Dan is het belangrijk om te weten hoe het zit met ontbijt, inchecken en huisdieren. Om dit voor u overzichtelijk te houden, vindt u hieronder alle praktische informatie met betrekking tot uw verblijf in onze rustgevende hotel in Drenthe.

Inchecken

Inchecken voor onze overnachtingslocatie doet u tussen 15:00 en 17:00 uur aan de Boijlerstraat 12, 8386 XE in Doldersum.  Dit is het hoofdgebouw van ons restaurant. Het overnachten bij hotel in Drenthe doet u op een andere locatie. Waar dit is? Dat krijgt u natuurlijk te weten bij het inchecken. Laat uw koffers daarom bij het inchecken dus nog even in de auto staan!

Uitchecken

Het uitchecken van de landkamers vindt plaats tot 11:00 uur in de slaapaccommodatie op de dag van vertrek. Voor de Welstaete Natuurhuisjes geldt dat er tussen 11:00 en 12:00 uur uitgecheckt moet worden in het hoofdgebouw van ons restaurant. Wilt u eerder vertrekken van ons hotel in Drenthe? Dat is geen enkel probleem. Geef dit van tevoren even aan in de slaapaccommodatie. Dan komen wij graag samen met u tot een passende oplossing.

Fietsen

Grenzeloos Drenthe beschikt bij de overnachtingslocatie over een afgelsoten fietsenschuur, dus het meenemen van eigen fietsen is geen probleem. Geen eigen fietsen mee? Via https://fietsverhuurfrederiksoord.nl/  kies voor reserveren, vul uw gegevens in en kies bij verhuurlocatie Doldersum. Zet bij opmerking aub neer, dat u gast bent bij Grenzeloos.
Let op: de reservering is pas definitief wanneer u een bevestigingsmail heeft ontvangen!

Restaurant

U bent uiteraard ook van harte welkom in ons restaurant voor koffie, gebak, lunch en à la carte. Wilt u zeker zijn van een tafel? Bekijk dan hier onze menukaart en maak snel een reservering. Onder aan de pagina vindt u onze openingstijden. Heeft u een arrangement geboekt, dan zit standaard het dagmenu erbij, liever a la carte, dan evt. meerprijs.

Ontbijt

Het ontbijt vindt plaats in onze slaapaccommodatie van 8.30 tot 10.00 uur. Hier staat een uitgebreid en vers buffet voor u klaar. Overnacht u in ons Welstaete Natuurhuisje dan kunt u ontbijt bijboeken. In het hoogseizoen kunt u aanschuiven aan het ontbijtbuffet in onze slaapaccommodatie, in het laagseizoen kunt u gebruik maken van een ontbijtmand. 

Let op: bij de landkamers zit ontbijt bij de prijs in, bij de Welstaete Huisjes is dat niet het geval. Tenzij arrangement is aangeklikt.

Honden

In de hotelkamers accepteren wij geen huisdieren. In onze suites is een hond wel toegestaan. U dient bij de reservering dan hond aan te klikken. 

Over het algemeen hanteren wij een maximum van 10 kg en één hond per kamer in ons hotel in Drenthe. Heeft u een grotere hond? Neem dan even contact met ons op voordat u de boeking maakt, in goed overleg is dit eventueel mogelijk. Wij vragen een tarief van €15,00 voor een verblijf tot 4 nachten, blijft u langer dan is het tarief €30,00.

 

Meerdaagse arrangementen

Heeft u een meerdaags arrangement geboekt voor één van onze landkamers of Welstaete Natuurhuisjes? Dan zit hier standaard ontbijt en diverse diners bij in. Bij het inchecken bespreken we direct alle reserveringsmogelijkheden.

Benieuwd naar onze arrangementen? Bekijk ze hier.

 

Translate »