Beleef Drenthe

Grenzeloos is de perfecte uitvalbasis voor fietsers- en wandelaars. Naast ons restaurant is er een bezoekerscentrum, waar u verhalen uit de omgeving kunt bewonderen. Tijdens een bezoek aan het bezoekerscentrum wordt door sprekende verhalen u geprikkeld de juiste route te kiezen. En een ontzettend leuke shop met verrassende producten. 

Ontdek Doldersum en omgeving

Rondom Doldersum vindt u de mooiste natuur en cultuur. In ons bezoekerscentrum vindt u zeven verhalen over gebieden in en om Doldersum en drie persoonlijke verhalen, aan elk verhaal zijn verschillende routes gekoppeld. Op deze manier hopen we dat route ‘tot leven komt’. Om dit te stimuleren werken we ook met de Space Time Layer app, met deze app kunt u tijdens het fietsen of wandelen luisteren naar een verhaal behorende bij de route. Hoe dit allemaal werkt, kunt u vinden op de pagina van het bezoekerscentrum.

Bezoekerscentrum Grenzeloos Doldersum

 Loop gerust een keer binnen en beleef de omgeving van dichtbij!

Drentse koeien nabij Grenzeloos

De omgeving

Benieuwd wat er in deze hoek van Drenthe te vinden valt? Genoeg! Diverse fauna en flora en tevens historische hunebedden!

Vijf koeien nabij Grenzeloos en Zo

Wandelroutes

Waar gaat u vandaag heen? Op deze pagina staan de mooiste wandelroutes op een rijtje.

Hunebed nabij Grenzeloos

Fietsroutes

Fietsend Drenthe ontdekken? Hieronder vindt u de mooiste fietsroutes in de omgeving. 

Een weekendje fietsen in Drenthe vanuit Grenzeloos

Drenthe staat natuurlijk bekend om de prachtige omgeving. De bosrijke omgeving van de slaapaccommodatie in Drenthe is dan ook perfect om op de fiets te ontdekken. Geen eigen fietsen mee? Hieronder leest u hoe u gemakkelijk fietsen huurt!

Via het Fietstransferium Frederiksoord kunt u eenvoudig fietsen huren. Kies een uitgifte en retour datum en klik bij locatie Doldersum aan. Daarna bekijk fietsen en kies de gewenste fiets. Vul uw gegevens in en reken af. Let op: de reservering is pas definitief wanneer u een bevestigingsmail heeft ontvangen!

Translate »