Beleef Drenthe

De diverse natuur in de omgeving van Doldersum biedt de mooiste uitzichten. Bekijk op deze pagina wat er allemaal te beleven is. 

Ontdek de Drentse natuur

Rondom Doldersum vindt u de mooiste natuur en cultuur. Pak de fiets of begin met wandelen. Stippel de route bij Grenzeloos in Drenthe uit. 

Bezoekerscentrum Grenzeloos Doldersum

Vanaf 15 april is ons bezoekerscentrum geopend. Loop gerust een keer binnen en beleef de omgeving van dichtbij!

schotse hooglander nabij Grenzeloos en Zo

De omgeving

Benieuwd wat er in deze hoek van Drenthe te vinden valt? Genoeg! Diverse fauna en flora en tevens historische hunebedden!

Vijf koeien nabij Grenzeloos en Zo

Wandelroutes

Waar gaat u vandaag heen? Hieronder vindt u de mooiste wandelroutes op een rijtje.

heideveld nabij Grenzeloos en Zo

Fietsroutes

Fietsend Drenthe ontdekken? Hieronder vindt u de mooiste fietsroutes op een rijtje.

Een weekendje fietsen in Drenthe vanuit Grenzeloos

Drenthe staat natuurlijk bekend om de prachtige omgeving. De bosrijke omgeving van de slaapaccommodatie in Drenthe is dan ook perfect om op de fiets te ontdekken. Geen eigen fietsen mee? Hieronder leest u hoe u gemakkelijk fietsen huurt!

Via het Fietstransferium Frederiksoord kunt u eenvoudig fietsen huren. Als u op de link klinkt, komt u direct op de reserveerpagina terecht. Hier vult u uw gegevens in, kiest u het aantal fietsen en kiest u de soort fiets die u wilt huren. Fietstransferium Frederiksoord werkt vanaf meerdere locaties, op de gekozen locatie staan de door u gereseveerde fietsen voor u klaar. Let op: de reservering is pas definitief wanneer u een bevestigingsmail heeft ontvangen!