Overnachten Reserveringen | Grenzeloos in Doldersum | Drenthe

Overnachting reservering | praktische informatie

Check-in: Vanaf 15.00 uur.
U kunt tot 17.00 uur inchecken in ons. Meld je bij boijlerstraat 12, 8386XE in Doldersum. Indien uw aankomst na 17.00 uur zal zijn dan graag contact opnemen met ons. Tel. 0521-387182.

Check-out: Tot 11.00 uur.
Overnacht u in een landkamer of heeft u een welsaete natuurhuisje geboekt met ontbijt erbij in, dan is het uitchecken op de locatie waar het ontbijtbuffet plaatsvindt. Huenderweg 11, 8386XB in Doldersum.

Incheck op maandag:
Maandag zijn wij gesloten met ons restaurant, dus het inchecken is net even anders. Heeft u een landkamer geboekt, rij dan gelijk naar Huenderweg 11, 8386 XB in Doldersum. Zijn jullie daar aangekomen, bel dan naar 0521-387182 en er komt gelijk iemand aan om jullie verder uitleg te geven en naar jullie kamer

Heeft u een welsaete suite natuurhuisje geboekt, rij dan gelijk naar Boijlerstraat 12, 8386XE in Doldersum. Zijn jullie op deze locatie aangekomen, bel dan naar 0521-387182 en er komt gelijk iemand aan om jullie verdere uitleg te geven en naar jullie welstaete natuurhuisje te brengen.

Extra kosten: 

  • Toeristenbelasting: €1.90 p.p.p.n.
  • Bedden uit elkaar: geef het van te voren aan, meerprijs €5,-
  • Huisdieren, alleen mogelijk in een welstaete natuurhuisje: €5,- p.n.

Reservering
Om uw reservering definitief te maken hebben wij uw adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres nodig. U ontvangt altijd van ons een bevestiging via e-mail. Het is niet nodig om uw bevestiging uit te printen en mee te nemen. Hetzelfde geldt voor een reservering via een boekingskanaal. Wanneer u een bevestiging heeft ontvangen dan is het mogelijk om online in te checken via ons online reserveringssysteem. Mocht u daar nog vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Werkende Wees
Suite met lekker weer - Grenzeloos Doldersum
Translate »