De alles-in-één trouwlocatie 

Ontdek alle mogelijkheden voor een onvergetelijke dag.

Trouwlocatie Drenthe

Bent u recent ten huwelijk gevraagd? Gefeliciteerd! Wij begrijpen als geen ander dat u het liefst nog even wil genieten van uw verloving. Toch is hiermee wel de periode aangebroken waarin u allerlei zaken moet gaan regelen voor uw grote dag. Natuurlijk mag een schitterende trouwlocatie dan niet ontbreken! Bij Grenzeloos in Doldersum hebben wij een grotzaalaccomodatie waarmee uw trouwfeest middenin de natuur onvergetelijk wordt. Worden wij uw trouwlocatie in Drenthe? 

Alles-in-een trouwlocatie in Doldersum

Het is inmiddels algemeen bekend dat het organiseren van een bruiloft ontzettend veel tijd in beslag neemt. Er is immers een trouwceremonie, de receptie en het eten moet geregeld worden. In sommige gevallen in het zelfs noodzakelijk om overnachting te regelen. Al deze zaken bij elkaar zijn enorm tijdrovend. Om ervoor te zorgen dat u genoeg tijd over houdt om eens echt te genieten van uw verloving, is Grenzeloos een alles-in-één trouwlocatie in Doldersum. Bij ons regelt u gemakkelijk uw gehele bruiloft: van het ja-woord tot het ontbijt op de volgende dag. Bovendien bereiden onze chef-koks alle hapjes of een vier-gangen diner in een handomdraai tijdens uw bruiloft om al uw gasten te voorzien van verrukkelijk eten. Wanneer u op zoek bent naar een alles-in-één trouwlocatie in Doldersum, dan zit u bij Grenzeloos zeker weten goed. 

buiten trouwen bij Grenzeloos en Zo

Trouwlocaties in Drenthe met besloten feest

Wilt u na de trouwceremonie een besloten feest geven? Dat is geen enkel probleem bij Grenzeloos. Wanneer u ons boekt als trouwlocatie in Drenthe, dan zorgen wij ervoor dat onze locatie speciaal voor u gereserveerd is. Dit betekent dat wij op de door u gekozen datum niet open zijn voor andere gasten. Hiermee bent u ervan verzekerd dat er geen onuitgenodigde gasten langskomen op uw bruiloft. Bij ons vinden alle bruiloften plaats in de boerenzaal. Dit is een grote zaal die gemakkelijk omgetoverd kan worden tot een prachtige trouwlocatie voor maximaal 150 personen. De ideale trouwlocatie in Drenthe om een groot feest te geven met familie, vrienden en kennissen! 

Grenzeloos uw trouwlocatie in Drenthe 

Wanneer u graag middenin de natuur wilt trouwen, dan is Grenzeloos de perfecte trouwlocatie in Drenthe. Wij zitten in het bosvangrijke Doldersum waar u in alle rust een groot feest kunt geven zonder dat iemand anders er last van heeft. Daarnaast zijn de omringende bossen uitermate geschikt voor het maken van beeldige trouwfoto’s. Wilt u de natuur tijdens uw bruiloft echt omarmen? Dan is het zelfs bij ons mogelijk om buiten te trouwen. Onze boerenzaal beschikt namelijk over een eigen terras met een kapschuur. Neem snel contact met ons op en wie weet is Grenzeloos binnenkort wel uw schitterende trouwlocatie in Drenthe. 

Bekijk deze sfeerimpressie

Zo heeft u alvast een beeld hoe een bruiloft er bij ons uit ziet!