De ultieme trouwlocatie

Ontdek alle mogelijkheden van de gezellige trouwlocatie in Drenthe.

Trouwlocatie in Doldersum Drenthe

Buiten trouwen of binnen trouwen? Precies zoals jullie het willen!

Wat leuk, jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Daar hoort natuurlijk ook een goede zaalaccommodatie en-of dinerlocatie bij. Wat wij voor u kunnen betekenen? Genoeg. Van de receptie tot diner en zelfs overnachten! Onze unieke trouwlocatie in Drenthe is perfect voor intieme bruiloften én groepen tot 150 personen.

Uw alles-in-een trouwlocatie in Drenthe

Wanneer u gaat trouwen komt daar heel wat organisatie bij kijken. De trouwceremonie, de receptie, het eten en soms ook overnachten, alles moet goed geregeld zijn. Gelukkig kunt u uw complete trouwerij bij Grenzeloos organiseren. Van het geven van het ja-woord tot het ontbijt de volgende dag. Onze locatie staat compleet tot uw beschikking. In ons restaurant bereiden we alles van hapjes tot volledige meer-gangen diners. Wij helpen u graag om uw droombruiloft een werkelijkheid te maken! Wilt u alleen uw receptie of diner bij ons organiseren, dan is dat ook mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

buiten trouwen bij Grenzeloos en Zo

Organiseer uw bruiloft op onze bijzondere trouwlocatie in Drenthe

Neem contact met ons op zodat wij een passende offerte voor u kunnen maken.

Contactformulier trouwlocatie

Trouwen op een unieke locatie in Drenthe, binnen en buiten

Voor de trouwlocatie hebben wij een boerenzaal met genoeg ruimte om er een groot feest van te maken. De zaal kan worden omgetoverd tot een prachtige trouwlocatie. Er zijn u al velen voorgegaan! Tot 150 personen is onze zaal geschikt.

Wilt u graag buiten trouwen? Natuurlijk is dat ook mogelijk. Onze boerenzaal heeft een eigen terras, dit terras heeft een kapschuur, zo kunt u altijd beschut zitten. Afhankelijk van uw wensen kan uw bruiloft compleet in de open lucht gevierd worden.

Bekijk deze sfeerimpressie

Zo heeft u alvast een beeld hoe een bruiloft er bij ons uit ziet!