De mooiste activiteiten beleeft u bij Grenzeloos

Van kleine, grote en besloten groepen tot groepen met familie, vrienden en collega’s.

Groepsactiviteiten bij Grenzeloos

Heeft u binnenkort iets te vieren? Of organiseert u binnenkort een familiedag? Kom dan naar Grenzeloos en geniet van al onze mogelijkheden voor groepsactiviteiten in Drenthe. Doordat wij onze locatie aanbieden voor diverse feesten en om leuke dingen te beleven, krijgt u bij ons een complete ervaring. Zo is het mogelijk om bij ons avontuurlijke activiteiten te doen, te blijven eten en kunt u zelfs blijven slapen. Het maakt dus niet uit wat u wilt gaan organiseren, want bij Grenzeloos is elke groepsactiviteit in Drenthe geslaagd! 

Bepaal zelf de prijs van groepsactiviteiten in Drenthe

Bij Grenzeloos begrijpen wij als geen ander dat niet iedere familie hetzelfde budget heeft voor groepsactiviteiten in Drenthe. Daarom hebben wij diverse pakketten samengesteld met allemaal leuke en verschillende uitjes. Op deze manier kunt u zelf uw eigen pakketten kiezen en heeft u de prijs zelf in de hand. Uiteraard is maatwerk ook altijd mogelijk. Wanneer u dit wenst, dan kunt u hierover contact met ons opnemen. Samen zullen wij dan kijken naar al uw wensen om de groepsactiviteiten in Drenthe voor uw familie tot een succes te maken. Bekijk snel hieronder alle mogelijkheden en wie weet geniet u binnenkort samen met uw familie van alle wonderen in onze provincie.

 

Restaurant van Grenzeloos

Feestlocatie

Diverse mooie feestlocaties voor het vieren van een verjaardag, babyborrel, bruiloft en meer! Geniet van elkaar en beleef Drenthe.

Kastelen bosspel van Grenzeloos is voor de hele familie

Familiedag

Geweldige activiteiten om te ondernemen met uw familie, vrienden en collega’s. U kunt ook blijven eten en zelfs overnachten.