BELEEFWEEK

20-29 september 2024 

In de week van 20-29 september vieren we de vierde beleefweek in de Drents-Friese Grensstreek.

Een week waarin een heel netwerk van gastheren en (natuur)organisaties binnen deze streek samenwerkt om gasten en bezoekers een week lang het gebied te laten beleven. Een onvergetelijk evenement voor bezoekers, omwonenden en ondernemers. Tijdens deze week zijn er volop activiteiten op verschillende locaties: in natuurgebieden en bij ondernemers. Struin rond op een gezellige markt, doe mee aan een hike met bushcraftactiviteiten, ga nachtvlinders spotten of zie een echte preparateur aan het werk. Kortom; beleef en ervaar de Drentse natuur eens op een andere manier.

Ben je benieuwd naar het volledige programma? Hou dan de site www.provincie.drenthe.nl/regionaallandschap/beleefweek2024 in de gaten.

Grenzeloos organiseert leuke lokale markt.

Net als vorig jaar organiseert Grenzeloos ook dit jaar weer een streekmarkt tijdens de Beleefweek. In april hebben is er ook een markt georganiseerd, die een groot succes was. Met meer dan 5000 bezoekers en meer dan 50 kraamhouders was het een gezellige dag vol live muziek en een bruisende sfeer.

Op 22 september organiseren we opnieuw een markt, ditmaal weer in combinatie met de Beleefweek. We hopen weer op zo’n succes en zien jullie allemaal graag dan!

De markt is van 11.00 tot 16.00 uur. 
De markt draait om lokale en duurzame producten. Bekijk alle deelnemers. Ook verzorgen wij weer de lunch zoals lekkere poffertjes of een ambachtelijke burger. Tijdens de markt er is ook live muziek wat wordt verzorgd door de Ministry of Blues / Wilfred Vermeulen. Zeker de moeite waard voor een leuk middagje weg!

Translate »