Familiedag Drenthe

Heeft u iets te vieren met uw familie? Kom dan naar Grenzeloos in Doldersum en maak uw familiedag onvergetelijk.

Goedkope familiedag bij Grenzeloos

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor familie uitjes in Drenthe? Kies dan eens voor Grenzeloos in het pittoreske Doldersum. Bij ons bent u niet alleen van alle gemakken voorzien, maar is er ook van alles te beleven voor jong en oud. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan gezelschapsspellen, zoals: moord in Doldersum, kastelen spelshow of een pubquiz. Gaat u liever met uw familiedag de natuur in Drenthe ontdekken? Dat is geen enkel probleem aangezien in er in de omgeving van Doldersum verschillende wandel- en fietsroutes zijn die u laten kennis maken met de ongerepte natuur. De mogelijkheden voor een goedkope familiedag zijn dus eindeloos bij Grenzeloos!

Kom meerdere dagen genieten met een familie uitje in Drenthe

Bij Grenzeloos begrijpen wij als geen ander dat een grote familie niet allemaal in dezelfde provincie woont. Hierdoor kan het gebeuren dat enkele familieleden uren onderweg zijn naar de locatie van uw familiedag. Om te voorkomen dat deze familieleden weer laat in de avond naar huis moeten, is het mogelijk om bij ons een familieweekend te houden. Hierbij blijft u gezellig overnachten in Doldersum en maakt u gebruik van royale kamers met eigen sanitair, een rustgevende omgeving en ons ontbijtbuffet. Dit maakt het mogelijk om verschillende activiteiten te verspreiden over meerdere dagen. Met Grenzeloos Drenthe bent u altijd op de juiste plek voor een leuke en goedkope familiedag.

Diverse pakketten voor familiedag

Wilt u de familiedag echt onvergetelijk maken? Kies dan eens voor onze diverse pakketten die wij met zorg hebben samengesteld. Met deze pakketten gaat u meerdere activiteiten uitvoeren waarmee uw familie uitje direct geslaagd is. Bij ons krijgt u de mogelijkheid om zelf uw pakket te kiezen, waardoor u zelf de prijs in de hand heeft. Bekijk snel onze pakketten hieronder en laat u inspireren door alle mogelijkheden. Zijn de pakketten buiten uw budget? Dan maken wij graag voor u een speciaal pakket op maat. Hiermee is het voor iedereen mogelijk om te genieten van een goedkope familiedag.

Kastelen Bosspel

Kastelen Spelshow

Pubquiz 

Moord in Doldersum 

Ik hou van Holland

Speciaal voor kleine groepen tot 15 personen 

Geen familiedag, maar wel een bijzonder moment vieren bij Grenzeloos?

Is er iemand in de familie pas getrouwd, jarig of kan er een jubileum gevierd worden? Deze speciale dag verdient dan natuurlijk een speciaal programma. Bij Grenzeloos in Drenthe begrijpen wij dit als geen ander, waardoor u bij ons kunt genieten van de omgeving en allerlei activiteiten kunt ondernemen. Bovendien is in overleg van alles mogelijk en helpen we u graag om er een unieke dag van te maken in Drenthe. Wist u dat u bij Grenzeloos ook verschillende zalen kan huren? Neem snel contact met ons op en wie weet viert u binnenkort iets speciaals in Doldersum!

Translate »