Alles voor een gezellige en leuke middag

Voor familie, vrienden, buren of collega’s

Leuke en betaalbare familiedag bij Grenzeloos

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor uw familiedag? Ga dan eens naar Grenzeloos. Voor jong en oud is er van alles te beleven en bent u van alle gemakken voorzien. Niet een dag maar een heel familieweekend? Dat kan ook! Met de royale kamers met eigen sanitair, een fantastische omgeving en de mogelijkheid om heerlijk te ontbijten en te dineren wordt het zomaar een familieweekend. U bent bij ons op de juiste plek voor een leuke en goedkope familiedag.

Grenzeloos heeft diverse pakketten samengesteld

Uw familiedag echt onvergetelijk maken? Wij helpen u daar graag bij. We hebben diverse pakketten samengesteld met allemaal leuke uitjes. U kunt uw eigen pakketten kiezen. Zo heeft u de prijs zelf in de hand. Bekijk onze pakketten hieronder. Uiteraard is maatwerk altijd mogelijk. Er is bij ons ontzettend veel mogelijk waardoor er voor iedereen in de familie wat leuks te doen valt. Voor een gezellige en goedkope familiedag in Drenthe met de hele familie gaat u dus naar Grenzeloos.

Kastelen Bosspel

Kastelen Spelshow

Pubquiz 

Moord in Doldersum 

Ik hou van Holland

Speciaal voor kleine groepen tot 15 personen 

Geen familiedag maar wel een bijzonder moment vieren bij Grenzeloos?

Is er iemand in de familie pas getrouwd, jarig of kan er een jubileum gevierd worden? Een speciale dag verdient een speciaal programma. Daarom kunt u bij Grenzeloos naast genieten van de omgeving ook allerlei activiteiten ondernemen. Bovendien is in overleg van alles mogelijk en helpen we u graag er een unieke dag van te maken in Drenthe. Wist u dat u bij Grenzeloos ook verschillende zalen kan huren?