Romantisch overnachten in de natuur

Neem uw partner mee op een romantische overnachting en wordt wakker in alle rust!

Romantisch overnachten in Drenthe

Bent u op zoek naar een plek in Drenthe om romantisch te overnachten en ontbijten? Kom dan naar Grenzeloos en geniet van alle rust en natuur. Na uw aankomst kunt u ’s avonds direct genieten van een drankje dat u in het restaurant kunt bestellen of zelf kunt inschenken in de zelfvoorzieningsbar in de slaapaccomodaties. Uw overnachting vindt natuurlijk plaats op een romantische locatie in Doldersum, namelijk een slaapaccomodatie die vroeger fungeerde als boerderij.

Over Grenzeloos Drenthe

Een van de grote voordelen van Grenzeloos is dat wij zijn gelegen tussen twee bosrijke gebieden, namelijk Maatschappij van Weldadigheid en Nationaal Park Drents Friese Wold. Dit is de perfecte locatie om samen een romantische wandeling te maken door de prachtige landschappen van Drenthe. Na de wandeling kunt u op zo’n vierhonderd meter vanaf Grenzeloos dineren in restaurant Grenzeloos. Hier kunt u de gemoedelijkheid voelen die zo kenmerkend is voor de provincie Drenthe. Een perfecte afsluiting van een romantische dag met uw partner!

De kamers van Grenzeloos

Geniet van een romantische overnachting in één van de zestien kamers die Grenzeloos te bieden heeft. De meeste kamers beschikken over een heerlijk terras waar u met uw partner kunt genieten van een prachtig ‘Drents’ uitzicht. Voel de wind door uw haren waaien en de zon op uw gezicht schijnen. Wordt wakker en hoor het geluid van de vogels en ervaar alle rust van de Drentse omgeving. In de ochtend kunt u genieten van al het lekkers dat het ontbijt van Grenzeloos te bieden heeft. Denk hierbij aan onder andere een lekkere jus d’orange, verse croissantjes, chocoladebroodjes, pistoletjes, een breed scala aan beleg. Natuurlijk mag een gekookt ei of yoghurt ook niet ontbreken. Dat is nog eens lekker wakker worden!

Daarnaast zijn de kamers voorzien van boxspringbedden, een televisie, een zitje en een badkamer met daarin een douche, toilet en wastafel. Met zijn 20 m2 en landelijke inrichting is dit de perfecte kamer om na een romantisch dagje met uw partner in terug te trekken. Mocht u gebruik willen maken van het internet? Houd er dan rekening mee dat er alleen in de openbare ruimte Wifi is, zodat u in uw kamer alle aandacht heeft voor elkaar en het prachtige uitzicht.

Geniet van een romantische omgeving

De omgeving van Drenthe heeft veel te bieden, waarbij de prachtige natuur van Drenthe steeds weer de basis vormt! De omgeving biedt diverse outdoor specialisten, boerenbedrijven met een verhaal, unieke themamusea en bijzondere ambachtelijke bedrijven. Door onze samenwerking met deze bedrijven ontstaan de arrangementen van Grenzeloos en Zo.

Voor wie aan de zesduizend hectare Drents-Friese Wold en de honderden hectaren bos van de Maatschappij van Weldadigheid niet genoeg heeft, zijn er de Weerribben, het Dwingelderveld, het Fochteloërveen, de Lindevallei en het Landgoed de Eese. En dat allemaal op een steenworp afstand van Grenzeloos. Rol ’s ochtends uit je bed en geniet van een wandeling in al het moois dat Drenthe te bieden heeft.

Het Nationaal Park Drents-Friese Wold is een groot aaneengesloten natuurgebied op de grens van de Nederlandse provincies Friesland en Drenthe. Het Nationaal Park bestaat uit bos, heide en stuifzanden.

Zo’n groot aaneengesloten natuurgebied biedt ruimte aan diverse soorten planten en dieren. Bijzondere fauna zijn onder andere de boommarter, steenmarter, adder, ringslang, hazelworm, groene specht en de kamsalamander. Bijzondere flora zijn de stekende wolfsklauw, klokjesgentiaan, zonnedauw en lavendelheide.

De fiets- en wandelpaden van Drenthe

Het gebied rondom Grenzeloos en Zo staat bekend om zijn goede fiets– en wandelpaden. Fiets bijvoorbeeld de knooppuntenfietsroute, een fietsroute van 35 kilometer door het Nationale Park. Of de fietsroute door Noordwolde, Steenwijk en Vledder van maar liefst 60,8 kilometer.

Onze locatie is daarnaast een perfect startpunt om een wandeltocht te beginnen. Wilt u ook genieten van de prachtige natuur in Drenthe? Nabij Grenzeloos en Zo is meer dan 140 kilometer aan wandelgebied. Maak een romantische wandeling met uw partner door alle mooie plekken in Drenthe. In totaal zijn er veertig gemarkeerde wandelroutes vanaf het Drents Friese Wold te bewandelen.

In Nederland zijn er nog maar weinig echt stille plekjes. Om deze plekjes te vinden is Drenthe uitstekend geschikt. U wandelt over smalle, onverharde paadjes, onder prachtige loof- en naaldbomen en langs prachtige watergebieden. Na een lange dag kunt u terecht in ons restaurant met als uitvalsbasis uiteindelijk uw kamer, waar u weer even helemaal tot rust kunt komen.

Translate »