Familiedag Groningen

Wilt u een familiedag organiseren in de buurt van Groningen? Kies dan voor Grenzeloos in Doldersum!

Direct boeken

Grenzeloos de plek voor een familiedag

Op zoek naar een leuk familie uitje in de buurt van Groningen? Dan bent u bij Grenzeloos in Doldersum aan het juiste adres! Bij ons vindt u een prachtige locatie voor uw familiedag met een groot aanbod aan familiedagpakketten. Voor zowel jong als oud is er van alles te beleven en hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Had u geen familiedag, maar een familieweekend in gedachten? Dan maken wij graag een pakket op maat voor u. Op deze manier heeft u zelf volledig de kosten in de hand voor een familiedag in de buurt van Groningen.

Familiedag activiteiten in de buurt van Groningen

Een familiedag is het perfecte moment om samen met de gehele familie groepsactiviteiten te doen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een wandelroute om samen de omgeving in Drenthe te ontdekken. Wilt u liever andere activiteiten doen? Dan heeft u bij Grenzeloos de keuze uit acht leuke en unieke familiedagspellen. Gaat u voor een interessante pubquiz of toch liever voor het kastelen bosspel? Al deze activiteiten zijn geschikt voor zowel jong als oud en brengen gegarandeerd veel plezier met zich mee. Neem snel een kijkje tussen onze pakketten voor meer informatie.

Een familiedag met een arrangement op maat

Wilt u de familiedag in Groningen echt uniek maken? Dan is het uiteraard mogelijk om zelf een arrangement samen te stellen uit verschillende activiteiten. Of geef uw wensen aan ons door en wij maken met de grootste zorg een passend pakket voor uw familiedag. Onze pakketten kunnen zowel voor een middag-, avond- of dag arrangement. Bij ons is veel mogelijk, waardoor er voor iedereen in de familie wat te doen valt zowel jong als oud. Voor een gezellige familiedag in de buurt van Groningen gaat u natuurlijk naar Grenzeloos in Drenthe. 

Goedkope familiedag in Groningen

Wij zijn van mening dat gezelligheid niet veel hoeft te kosten. Bent u dus op zoek naar een leuke en goedkope familiedag in de buurt van Groningen? Dan is Grenzeloos een uitstekende keuze. Bij ons kunt u namelijk kiezen uit verschillende pakketten zoals bijvoorbeeld het Kastelen bosspel, Moord in Doldersum, Ik hou van Holland en nog veel meer andere leuke en goedkope familieactiviteiten. Weten jullie nog niet precies waar jullie naar op zoek zijn? Neem dan gerust contact op. Wij horen graag jullie wensen en zullen hier een passende activiteit voor vinden! 

Translate »