Noordwolde 

Op deze pagina worden eerst de fietsroutes getoond en daarna de wandelroutes. Bij alle routes worden twee mogelijkheden geboden. Door op de titel van de route te klikken, kunt u het pdf-boekje van de route downloaden.  

De QR-code is van de spacetime layer app, als u deze wilt gebruiken moet u eerst de spacetime layer app downloaden op uw telefoon. Als u de QR code scant wordt u meteen naar de spacetime layer app geleid. Dan krijgt u als eerst de informatie over de route te zien. Als u dan naar onder scrolt ziet u de verschillende tussenstops. Druk op de knop ‘gebruik op de kaart’ om de route te kunnen zien. Wilt u de route volgen terwijl u fietst of wandelt, klik dan rechtsboven op volgen. 

 

Fietsroutes bij het verhaal van Noordwolde 

De hieronder weergegeven fietsroutes starten en eindigen in Doldersum. U kunt de namen van de routes herkennen van routes van Weldadig Oord, we hebben hier een aanpassing in gedaan, zodat u vanaf ons bezoekerscentrum makkelijk kunt vertrekken. De routes zijn hierdoor wat langer dan de oorspronkelijke routes. 

heideveld nabij Grenzeloos en Zo

Fietsroute – de Stellingwerven – 51,3 km

Deze prachtige route komt langs de heide en weide velden en ook langs het Doldersummerveld. Deze route is perfect voor u als u van de dorpen in het Stellingwerfgebied houdt. 

Wandelroute bij het verhaal van Noordwolde 

Qr-code Sterrebosroute

wandelroute Doldersum – Noordwolde – 18,1 km

Deze route is perfect voor de wandelaars die een mooie wandeltocht willen lopen maar die niet te lang is. De tocht begint in Doldersum en loopt naar het dorp Noordwolde en weer terug naar Doldersum. Ondertussen komt u nog door Oosterstreek, Boijl & Boschoord.

Translate »