Pasen bij Grenzeloos

Het zonnetje staat weer aan de lucht. Tijd voor een paar dagen lekker weg!

Vier Pasen bij Grenzeloos

Besteed het Paasweekend op een ontspannende manier, bij Grenzeloos. Wij zorgen ervoor dat op eerste en tweede paasdag, er een extra speciaal paasontbijt wordt klaargemaakt. De kwaliteit die u van Grenzeloos bent gewend, maar dan nèt iets uitgebreider. Dit ontbijt is inclusief bij een van onze meerdaagse arrangementen die u boekt op een suite of kamer. Klik hier om naar onze meerdaagse arrangementen te gaan!

P A A S M E N U

Het Paasmenu bestaat uit 3 gangen:

Groene aspergesoep

                         ***

Wellington gevuld met kip, champignon, prei, walnoot, tijm,
peterselie, crème fraiche

                         ***

Taartje van chocolade met vanille-ijs, slagroom en advocaat

Dit voor maar €35,- per persoon.

Dit voor maar €35,- per persoon.

Wilt u het Paasmenu komen eten op 30 maart, 31 maart of 1 april? Geef dit dan aan in de opmerkingen bij de reservering!

Wellington in het paasmenu van Grenzeloos. Wellington gevuld met kip, champignon, prei, walnoot, tijm, peterselie, crème fraiche.
Welstaete natuurhuisjes Valentijnsdag

O M G E V I N G  &  A C T I V I T E I T E N

In de omgeving van Doldersum is er van alles te doen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden! Bij aankomst kunnen wij u tips geven over wat te doen, of u loopt zelf rond in het bezoekerscentrum

Van wandelen en fietsen, tot een museum bezoeken of een dorp of stad. Er zijn talloze mogelijkheden tijdens uw verblijf bij Grenzeloos.

Wilt u één of meerdere dagen een fiets, e-scooter, e-chopper of mountainbike huren, ook dit is mogelijk! Wij werken samen met het Fietstransferium in Frederiksoord. Wanneer u op tijd hier boekt, en als afhaallocatie Grenzeloos in Doldersum aangeeft, dan worden de vervoersmiddelen op onze locatie neergezet. Dat ontzorgd u weer. 

Bent u er over uit dat u bij Grenzeloos wilt verblijven? Boek dan tijdig uw verblijf. 

Wilt u genieten van een hap en stap, high-tea of cocktailtoren? Neem een kijkje tussen de andere mogelijkheden en reserveer!

Translate »