Onze nieuwtjes en weetjes

Hap en stap!

Kom nu genieten van dit najaarsarrangement in ons sfeervol aangekleede restaurant in combinatie met de prachtige natuur in de omgeving. Start met een lekker kopje koffie of thee. Vervolgens heeft u de keuze uit een 4, 8 of 13 kilometer route over het Doldersumse veld. Bij terugkomst kunt u genieten van een bourgondische borrelplank met een warme chocolademelk, een Maallust biertje of een cocktail.

Dit arrangement kost slechts €35,- op basis van twee personen.

Laat het ons hier weten als u dit arrangement wilt boeken.

 

Cocktails en mocktails

Vanaf nu kunt u bij ons ook heerlijk genieten van verschillende soorten en smaken cocktails en mocktails. Bekijk hier onder de kaart.

Kerstmenu 

We zijn alweer druk met de voorbereidingen van de kerstdiners. Onze gerechten zijn inmiddels bekend.  U kunt alvast een tafeltje reserveren.

Activiteiten en evenementen in de omgeving

Ook dit jaar is er zoveel te beleven in onze omgeving. Klik hier om het te bekijken.

Ons laatste nieuws

Hap en stap!

8 oktober 2021

Vanaf nu kunt u op vrijdag, zaterdag en zondag komen genieten van ons nieuwe najaarsarrangement. Start met een kopje koffie of thee, maak daarna een heerlijke wandeling (keuze uit drie routes) en sluit af met een bourgondische borrelplank en een drankje.

De zomer doorgekomen! Wat een geweldige drukte.

28 september 2021

Tijdens de corona stop, hadden we niet in de gaten dat het zo druk zou worden. Dankbaar en trots op ons team! En dit team is weer aan het ontwikkelen. Zo wordt onze overkapping gezellig ingericht voor een herfst winter sfeer. En worden volop cocktails uitgetest.

Nieuwe website

Mei 2021

Onze Site is vernieuwd.  Nieuwe look, duidelijker fotomateriaal en een echt boekingssysteem met Ideal functie.

Onze Slaap accommodatie is opgeknapt en zowel buiten als binnen. 

De Welstaete Suites zijn aangekomen nog even goed installeren en aanleggen en dan vanaf half juni in de verhuur.  Hier een prachtig filmpje. 

 

Welstaete Suites

15 december 2020

In 2021 gaan wij uitbreiden met hotelkamer lodges. Luxe lodges met glazen pui en dak, om de gast zoveel mogelijk de natuurbeleving te laten ondervinden. Daarbij wordt er ook een toegangspoort voor dagrecreatie bezoekers ontwikkeld.

Deze kamers zullen per 1 mei zijn gerealiseerd en zijn daarna per midweek, weekend of week te huur. Binnenkort meer informatie over deze prachtige, bijzondere welstaete suites!

TOP punt

1 december 2020

In 2021 gaan wij ons restaurant verbreden met TOP punt. Dit is een ruimte waar informatie en storytelling beleefd kan worden.

Digitaal Kolonie informatiepunt

20 november 2020

Bij ons in Doldersum, voor het restaurant, staat sinds november 2020 een digitaal Kolonie Info Punt. Dit punt wijst u de weg door het prachtige gebied.

Het apparaat kunt u gebruiken om mooie wandel- en fietsroutes uit te zoeken, maar ook om een spelletje te spelen of en kaartje te versturen.