Nieuws

 

Hap & Stap

Kom nu genieten van dit arrangement in ons sfeervol aangekleede restaurant in combinatie met de prachtige natuur in de omgeving. Start met een lekker kopje koffie of thee. Vervolgens heeft u de keuze uit een 4, 8 of 13 kilometer route over het Doldersumse veld. Bij terugkomst kunt u genieten van een bourgondische borrelplank met een streekbiertje, cocktail of ander lekker drankje.

Dit arrangement kost slechts €49,95 op basis van twee personen.

Laat het ons weten als u dit arrangement wilt boeken.

Zoete Toren

Ook nu bij Grenzeloos de Zoete Toren, dit is een toren met allerlei zoete lekkernijen en onbeperkt thee. Er is genoeg theekeuze uit onze gedroogde theesoorten. Leuk om samen te doen.

Dit arrangement kost slechts €35,00 op basis van twee personen.

Laat het ons weten als u dit arrangement wilt boeken.

Escapekist Sporen in het Veld

Beleef tijdens je bezoek de diepe sporen uit de geschiedenis van Doldersum! Een bijzondere belevenis tijdens je bezoek. Alleen te krijgen bij Grenzeloos!

De escapekist kost slecht 17,50. Deze kist is alleen te boeken tot 4 personen. 

Laat het ons weten als u dit arrangement wilt boeken.

2 + 6 =

 

Activiteiten en evenementen in de omgeving

Ook dit jaar is er zoveel te beleven in onze omgeving. Klik hier om het te bekijken.

Ons laatste nieuws

Bezoekerscentrum

1 maart 2022

15 april is de feestelijke opening van ons nieuwe bezoekerscentrum. Houd onze website en social media in de gaten om meer te weten te komen over dit project!

Hap en stap!

8 oktober 2021

Vanaf nu kunt u op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag komen genieten van ons nieuwe arrangement. Start met een kopje koffie, thee of warme chocolademelk, maak daarna een heerlijke wandeling (keuze uit drie routes) en sluit af met een bourgondische borrelplank en een drankje.

De zomer doorgekomen! Wat een geweldige drukte.

28 september 2021

Tijdens de corona stop, hadden we niet in de gaten dat het zo druk zou worden. Dankbaar en trots op ons team! En dit team is weer aan het ontwikkelen. Zo wordt onze overkapping gezellig ingericht voor een herfst winter sfeer. En worden volop cocktails uitgetest.

Nieuwe website

Mei 2021

Onze Site is vernieuwd.  Nieuwe look, duidelijker fotomateriaal en een echt boekingssysteem met Ideal functie.

Onze Slaap accommodatie is opgeknapt en zowel buiten als binnen.

De Welstaete Suites zijn aangekomen nog even goed installeren en aanleggen en dan vanaf half juni in de verhuur.  Hier een prachtig filmpje. 

 

Welstaete Suites

Frebruari 2022

In 2021 zijn wij gaan uitbreiden met hotelkamer lodges. Luxe lodges met glazen pui en dak, om de gast zoveel mogelijk de natuurbeleving te laten ondervinden. Daarbij wordt er ook een toegangspoort voor dagrecreatie bezoekers ontwikkeld.

Na een succesvol seizoen hiermee gedraait te hebben is het tijd om dit verder uit te breiden. 2de week ferbuari zullen er nog 3 van deze hotelkamer lodges geplaats worden, we noemen deze lodges ook wel welstaete suites

Deze kamers zijn daarna per midweek, weekend of week te huur. Mocht je graag meer informatie over deze prachtige, bijzondere welstaete suites bekijk dan verder onze website of zoek gerust contact met ons op!

TOP punt

1 december 2020

In 2021 gaan wij ons restaurant verbreden met TOP punt. Dit is een ruimte waar informatie en storytelling beleefd kan worden.

Digitaal Kolonie informatiepunt

20 november 2020

Bij ons in Doldersum, voor het restaurant, staat sinds november 2020 een digitaal Kolonie Info Punt. Dit punt wijst u de weg door het prachtige gebied.

Het apparaat kunt u gebruiken om mooie wandel- en fietsroutes uit te zoeken, maar ook om een spelletje te spelen of en kaartje te versturen.

Het seizoen is begonnen!

De zon staat aan de hemel, toeristen zijn in het gebied en de sfeer is goed. Het is gezellig druk bij ons op het terras en in het restaurant. Kom de zomer sfeer proeven met onze heerlijke cocktails!