Kerstpakketten

Een mooi gebaar voor uw personeel &  relaties!

KERSTPAKKETTEN 2023

Van harte welkom bij de kerstpakketten van Grenzeloos. 

Bij ons draait alles om de beleving en het creëren van onvergetelijke momenten tijdens de meest wonderlijke tijd van het jaar.

Wij hebben met zorg drie verschillende kerstpakketten samengesteld en dit wordt liefdevol verpakt. Elk pakket heeft weer zijn eigen thema. Of je nu op zoek bent naar een sprankelende traktatie voor je medewerkers, een hartverwarmend geschenk voor familie en vrienden, of een betekenisvolle blijk van waardering voor je zakelijke relaties – we hebben voor iedereen wat wils.

Mocht één van deze drie pakketten niet aan je wensen voldoen maar de producten die erin verwerkt zijn wel. Wij bieden ook maatwerk zodat u het zelf kunt samenstellen. Neem gerust contact met ons op, kijk verder op de pagina en vul het invulformulier in.

Stap in onze kerstpakkettenwereld en laat je betoveren. Want samen vieren we het mooiste seizoen van het jaar op een onvergetelijke manier.

De drie samengestelde kerstpakketten

    • Grenzeloze lekkernijenpakket
    • Knus warmtepakket
    • Feestelijk genietpakket
Bekijk de brochure wat hiernaast staat afgebeeld voor alle informatie van de pakketten en de prijzen.

Lijkt één of meer van deze pakketten u leuk,  vul dan hieronder het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

 

Aanvraag kerstpakketten

6 + 14 =

Kerstpakket op maat

Zoals we al eerder aangaven op deze pagina bieden wij ook maatwerk met onze pakketten. Zijn er producten die u aanspreken maar niet samen in het pakket zitten of zitten onze eigen samengestelde pakketten niet binnen uw budget neem dan gerust contact met ons op en vul het formulier hieronder in.

Aanvraag kerstpakket op maat

BTW

1 + 11 =

Translate »