Hotel Grenzeloos in Drenthe

Op zoek naar een hotel in Drenthe?

Dat is nog eens een lekker idee: een paar dagen weg naar Drenthe. Bij hotel Grenzeloos in Drenthe is het jou van alle gemakken voorzien. De 16 ruime en luxe landkamers bij Grenzeloos zijn voorzien van een eigen terrasje of balkon met wijds uitzicht op de natuur. Daarnaast zijn er bij Hotel Grenzeloos in Doldersum 5 vrijstaande natuurhuisjes. Bij een verblijf in de huisjes kan je wel gebruik maken van het luxe ontbijtbuffet, maar heb je nét even wat meer privacy.

De rijke culturele omgeving van Hotel Grenzeloos in Drenthe

Naast fijne faciliteiten en de gemoedelijke sfeer in het hotel, heeft de omgeving zeer veel te bieden. Zo staan sinds 2021 de Koloniën van Weldadigheid op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De Koloniën zijn in 1818 opgezet met het idee de armoede in Nederland te bestrijden. Dit grootschalige sociale experiment is terug te vinden in de alledaagse opzet van de verzorgingsstaat. Maar ook in de historische gebouwen en het landschap van de 5 Drentse Koloniën. Prachtig erfgoed om te ontdekken! En… mocht Hotel Grenzeloos nou nét centraal tussen de Koloniën liggen, op fietsafstand van Frederiksoord en Veenhuizen. Hier zijn ook twee prachtige musea te vinden die zeker niet kunnen ontbreken bij een bezoek aan het gebied: Het Gevangenismuseum en Museum de Proefkolonie.

Grenzeloze wandelingen en fietstochten door de Drentse Nationale Parken

Hotel Grenzeloos in Doldersum ligt naast het Nationale Park Drents-Friese Wold. Bovendien zijn Nationaal Park de Weerribben Wieden (bij Giethoorn) en Nationaal Park het Dwingelderveld op fietsafstand. Hier zijn eindeloze mogelijkheden. Fietsen en wandelen wordt veel gedaan, maar ook paardrijden of MTB-en is mogelijk. Op de knooppunten-kaarten die in Hotel Grenzeloos en restaurant Grenzeloos liggen, kan je zelf je route uitstippelen. Bovendien liggen er ook prachtige uitgezette routes, die jij gratis mag meenemen.

Klik hier voor het boeken en de beschikbaarheid van Hotel Grenzeloos in Drenthe!

Translate »