Groepsaccommodatie

Kom met een groot gezelschap genieten van alle rust en ruimte bij Grenzeloos in Doldersum. Altijd een succes!

Boek hier

Kies voor groepsaccommodatie bij Grenzeloos

Bent u op zoek naar een mooie groepsaccommodatie gelegen op een prachtige plek in Drenthe om samen te genieten van de natuur? Dan is Grenzeloos in Doldersum precies wat u zoekt! Wij hebben namelijk speciaal voor grote groepen een fantastisch arrangement samengesteld waarbij onze gehele slaapaccommodatie beschikbaar is. Natuurlijk profiteert u van alle hotelfaciliteiten, zoals ontbijt en avondmaaltijden. Bekijk snel al onze mogelijkheden voor een groepsaccommodatie en wie weet verwelkomen wij jullie binnenkort.

Grenzeloos genieten in Doldersum

Bij Grenzeloos in Doldersum vindt u een prachtige groepsaccommodatie waar u heerlijk kunt overnachten en ontbijten. Deze accommodatie is gelegen tussen twee bosrijke gebieden, die zich perfect lenen voor verschillende leuke activiteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een spannende kastelen bosspel of het mysterieuze Moord in Doldersum? Leuke activiteiten om samen met een grote groep te spelen. Wilt u lievere andere activiteiten doen? Natuurlijk is dit geen enkel probleem. Wij informeren u graag over alle activiteiten die u in en rondom Doldersum kunt doen. Op deze manier kunt u samen grenzeloos genieten in Drenthe.

Groepsaccommodatie voor 24 tot 34 personen

Na het doen van verschillende activiteiten begrijpen wij als geen ander dat u hierna even helemaal tot rust wil komen. Om te garanderen dat u van de rust en stilte bij ons kunt genieten, bieden wij alleen groepsaccomodatie aan voor minimaal 24 tot maximaal 34 personen. Hierbij reserveren wij de accommodatie exclusief voor uw groep, waardoor u geen last heeft van andere gasten. Wel zo gemakkelijk als u samen met uw groep wilt ontspannen. Wilt u toch liever met minder mensen komen? Vraag ons dan gerust naar alle mogelijkheden voor een groepsovernachting in Drenthe.

Geniet met uw groep van het prachtige Drenthe

Met een verblijf bij Grenzeloos zit u midden in de natuur van Doldersum in de provincie Drenthe. Deze provincie is al jaren de mooiste van Nederland. Niet voor niets komen vooral mensen uit de randstad naar Drenthe om te genieten van alle rust en de onberispte natuur. Nergens anders in Nederland vindt u verschillende nationale parken, wandelroutes en heidevlaktes. Om het nog mooier te maken, zitten wij op slechts een steenworp afstand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Hier kunt u heerlijk wandelen, fietsen of op een andere manier van de natuur genieten.

Arrangement voor groepsaccommodatie

Wilt u met een grote groep komen verblijven bij Grenzeloos in Doldersum? Dan hebben wij een speciaal arrangement voor u samengesteld. Met dit arrangement betaald u een vast bedrag waarmee u geniet van alles dat een hotel te bieden heeft. Natuurlijk is de prijs die u uiteindelijk betaald geheel afhankelijk van het aantal personen dat u meeneemt. Ons arrangement voor groepsaccommodatie is alleen te boeken voor minimaal 24 tot maximaal 34 personen en bestaat uit: 

  • Aankomst op vrijdag, vertrek op zondag
  • 2 nachten overnachten bij Grenzeloos in Doldersum
  • 2x ontbijt
  • 1x 3-gangen diner
  • 1x 4-gangen buffet of barbecue
  • opgemaakte bedden
  • handdoekenservice
  • gratis wifi in openbare ruimtes
  • gratis parkeerterrein
  • wandel en fietsroutes
Laagseizoen Hoogseizoen 
aantal personen Prijs p.p.  Totaal  aantal personen  Prijs p.p.  Totaal 
24 €185,00 €4.440,00 24 €200,00 €4.800,00
26 €173,50 €4.511,00 26  €185,00 €4.810,00
28 € 162,50 €4.550,00 28 €173,50 €4.858,00
30 €153,50 €4.605,00 30 €162,50 €4.875,00
32 €146,50 €4.688,00 32 €153,50 €4.912,00
tijdens feestdagen- 10% meerprijs tijdens feestdagen 10% meerprijs

Prijzen zijn excl. toeristenbelasting, excl. drankjes en excl. overige optioneel bij te boeken entertainment.

Laagseizoen is bij ons : oktober – november – december – januari- februari – maart
Hoogseizoen is bij ons: april – mei – juni – juli – augustus – september
Feestdagen etc.. 10% meerprijs op de groepsprijs (pasen-hemelvaart-pinksteren-kerst-oud&nieuw)

Bent u met 20 personen? Dan rekenen wij de basisprijs vanaf 24 personen/ laagseizoen dus €4.440,00.

Extra opties voor een onvergetelijke ervaring

Maak uw groepsaccommodatie in Drenthe onvergetelijk door extra opties bij te boeken. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een buikspier training die tijdens het diner kunt volgen. Daarnaast kunnen wij u diverse programma’s aanbieden, zodat u in de avonduren kunt genieten van verschillende televisieprogramma’s. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons entree kaarten voor musea te krijgen en regelen wij de fietsverhuur. Hiermee kunt u een rustgevende fietstocht maken door de omgeving van Doldersum en ondertussen stoppen bij een fantastisch museum. Wilt u een indruk krijgen van alle activiteiten die wij regelen? Bekijk dan eens op onze familliedagenpagina.

Kleiner gezelschap bij Grenzeloos Drenthe

Wilt u met een kleinere groep van zeven of veertien personen bij ons langskomen? Dat is geen enkel probleem. Wij hebben diverse arrangementen en meerdaagse aanbiedingen waar u gebruik van kunt maken. Houd er echter rekening mee dat u met een kleiner gezelschap ook anderen gasten kunt tegenkomen. Wij kunnen hiervoor niet onze slaapaccommodatie speciaal reserveren, waardoor de andere kamers ook verhuurd worden.

Uiteraard is een midweek of complete week ook mogelijk, mail dan naar Hellen en stel je vraag aan haar.

Translate »