Familiedag Friesland

Wilt u een familiedag organiseren in de buurt van Friesland? Kies dan voor Grenzeloos in Doldersum!

Direct boeken

Grenzeloos maakt uw familiedag onvergetelijk

Overweegt u om een familie uitje in de buurt van Friesland te organiseren? Kom dan naar Grenzeloos in Doldersum en geniet van een prachtige locatie! Om de familiedag voor iedereen onvergetelijk te maken, heeft u bij ons de mogelijkheid om uit meerdere familiedagpakketten te kiezen. Al deze pakketten bevatten verschillende groepsactiviteiten die geschikt zijn voor zowel jong als oud. Hierdoor is er voor iedereen altijd iets bij ons te beleven en hoeft niemand zich te vervelen. Bekijk snel al onze pakketten en wie weet mogen wij u en uw familie binnenkort ontvangen.

Familiedag activiteiten in de buurt van Friesland

Een familiedag is het perfecte moment om samen met de gehele familie leuke groepsactiviteiten te doen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een pubquiz, het kastelen bosspel en het moord in Doldersum. Bij deze activiteiten is het samenwerken ontzettend belangrijk, waardoor u gegarandeerd veel plezier heeft. Gaat u liever voor een actief activiteit? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om met de hele familie een fietsroute te volgen. Tijdens deze fietstocht ontdekt u niet alleen de ongerepte natuur in Drenthe, maar komt u ook langs verschillende pittoreske dorpen waar u gezellig iets kunt drinken en eten. Bij Grenzeloos heeft u dus de keuze uit diverse familiedag activiteiten die in de buurt van Friesland ligt. 

Een familiedag met een arrangement op maat

Wilt u de familiedag in Friesland echt bijzonder maken? Dan is het uiteraard mogelijk om zelf een arrangement samen te stellen uit verschillende activiteiten. Of geef uw wensen aan ons door en wij maken met de grootste zorg een passend pakket voor uw familiedag. Onze pakketten kunnen zowel voor een middag-, avond- of dag arrangement. Bij ons is veel mogelijk, waardoor er voor iedereen in de familie wat te doen valt. Zelfs voor zowel jong als oud. Voor een gezellige familiedag in de buurt van Groningen gaat u natuurlijk naar Grenzeloos in Drenthe.

Goedkope familiedag in Friesland

Wij zijn van mening dat gezelligheid niet veel hoeft te kosten. Bent u dus op zoek naar een leuke en goedkope familiedag in de buurt van Friesland? Dan is Grenzeloos een uitstekende keuze. Bij ons kunt u namelijk kiezen uit verschillende pakketten zoals bijvoorbeeld het Kastelen bosspel, Moord in Doldersum, Ik hou van Holland en nog veel meer andere leuke en goedkope familieactiviteiten. Weten jullie nog niet precies waar jullie naar op zoek zijn? Neem dan gerust contact op. Wij horen graag jullie wensen en zullen hier een passende activiteit voor vinden! 

Iets anders vieren dan een familiedag in Friesland

Wilt u geen familiedag, maar wel een speciaal moment vieren in de omgeving van Friesland? Dan bent u uiteraard ook hartstikke welkom bij Grenzeloos. Een speciale dag verdient een speciaal programma, waardoor wij graag met u om tafel gaan om de desbetreffende dag onvergetelijk te maken. Niet voor niets kunt u bij ons naast genieten van de omgeving ook allerlei activiteiten ondernemen. Bovendien is in overleg van alles mogelijk en helpen we u graag om er een bijzondere dag van te maken in de buurt van Friesland. Wist u dat u bij Grenzeloos ook verschillende zalen kan huren? Neem snel contact met ons op en dan maken wij er samen een mooie dag van!

 

Translate »