Borrelen

Ook tijdens borreltijd bent u bij ons aan het juiste adres. Kom genieten van diverse cocktails en speciaal biertjes van de Hollandse Pilsener Fabriek of van een Maallust biertjes in combinatie met heerlijke snack. Onze bourgondische borrelplank is een echte aanrader!

Borrelen in Doldersum, Drenthe

 

Bij Grenzeloos zijn er verschillende borrel-opties. Wilt u een biertje komen drinken? Of gaat u voor een borrelplank? Bekijk het menu en aanwezige arrangementen hieronder. 

 

TIP!

Wij hebben in samenwerking met Bierbrouwerij Maallust een biertje ontwikkeld: de Werkende Wees. Dit is een heerlijke blond bier. Vanaf november exclusief te bestellen in onze zaak en webshop ! 

Werkende Wees

Hap & stap

Een door ons samengesteld arrangement, waarin u kunt genieten van een warme drank met wat lekkers, dan een frisse neus gaat halen en bij terugkomst verwend wordt met een bourgondische borrelplank in combinatie met een cocktail, Maallust of Hollandse Pilsener biertje of een ander drankje. Dit voor slechts 49,95 op basis van 2 personen.

zoete taartjes en thee

High Tea 

Een tafel gevuld met heerlijke zoete en hartige lekkernijen voor twee, aangevuld met onbeperkt thee. Keuze uit onze gedroogde theesoorten.

Dit alles wordt gepresenteerd op feestelijke manier. Laat jullie verwennen bij Grenzeloos.  Slechts voor maar €45,- op basis van 2 personen. Alleen op reservering mogelijk.

MOEDERDAGTIP!!

Escapekist Karrespoor

Beleef tijdens je bezoek de diepe sporen uit de geschiedenis van Doldersum!

Een bijzondere beleving tijdens je bezoek….
Escape spel, leuk met z’n tweeën of vieren. Tijdens een bourgondische borrelplank,  lunch of diner. De escapekist is voor €17,50 euro (per kist) te boeken.

RESERVEER HIERONDER:

Hap en Stap, High Tea of Karrespoor reservering

Voor wat wilt u reserveren?

7 + 13 =

Onze dranken- en borrelkaart

Bekijk hier onze kaart.