Borrelen

Ook tijdens borreltijd bent u bij ons aan het juiste adres. Kom genieten van diverse cocktails en speciaal biertjes van de Hollandse Pilsener Fabriek of van een Maallust biertjes in combinatie met heerlijke snack. Onze bourgondische borrelplank is een echte aanrader!

Borrelen in Doldersum, Drenthe

Op onze kaart staan verschillende snacks die de hele dag te bestellen zijn. Bekijk hieronder niet alleen onze borrelkaart, maar kijk ook eens naar de dranken.  Waaronder onze cocktail- en bierkaart. Verder verwoorden we hier leuke arrangementen wat je zou kunnen doen.

Lunch

Hap & stap

Een door ons samengesteld arrangement, waarin u kunt genieten van een warme drank met wat lekkers, dan een frisse neus gaat halen en bij terugkomst verwend wordt met een bourgondische borrelplank in combinatie met een cocktail, Maallust of Hollandse Pilsener biertje of een ander drankje. Dit voor slechts 49,95,-  op basis van 2 personen.

Alles uit dit arrangement is uiteraard ook los bij ons verkrijgbaar.

zoete taartjes en thee

Zoete Toren

Nieuw per april! Een toren met zoete lekkernijen voor twee, aangevuld met onbeperkt thee. Keuze uit onze gedroogde theesoorten.

Dit alles word gepresenteerd in een zoete stijl! Laat jullie verwennen bij Grenzeloos.  Slecht voor maar €35,- op basis van 2 personen. Alleen op reservering mogelijk.

Escapekist Karrespoor

Beleef tijdens je bezoek de diepe sporen uit de geschiedenis van Doldersum!

Een bijzondere beleving tijdens je bezoek….
Escape spel, leuk voor met z’n tweeën of vieren. Tijdens een bourgonische borrelplank,  lunch of diner. De escapekist is voor slechts €17,50 euro (per kist) te boeken.

Onze dranken- en borrelkaart

Bekijk hier onze kaart.