Bierkaart Grenzeloos Doldersum

BIEREN

Wij werken samen met Maallust en verkopen deze met passie!

Ons eigen ontwikkelde bier: Werkende Wees Blond 6.3%
Armoedzaaier Tafel bier 2.5%

Armoedzaaier is een goed doordrinkbaar en dorstlessend tafelbier. Met zijn lichte body en 2.5% alcohol kan het bier genuttigd worden bij ieder maal. De hop zorgt voor een fruitig karakter met frisse tonen van citrus.

Kolonist Weizen bier 5%

Een heerlijk fris, zacht fruitig tarwebier van hoge gisting. Een echte dorstlesser bij zomerse temperaturen. Ons bier is ongefilterd en niet gepasteuriseerd.

De Vagebond Vienna bier 5%

De Vagebond is een ambachtelijk, koperkleurig bier. Vienna bier was lange tijd de tegenhanger van het bekendere pils. Onze Vagebond is geïnspireerd op de oude receptuur van dit soort bier. Het resultaat is een bekroond, ondergistend bier voor alle jaargetijden. Een vol en goed doordrinkbaar bier; moutig van smaak en met een lichtbittere afdronk.

De Weldoener Blond bier 6.7%

De Weldoener is een soepel, blond bier van hoge gisting, geïnspireerd op de klassieke Belgische bierstijl. De smaak is bitterzoet en iets hoppig. Het bier heeft een mooie, goudgele kleur en een stevige, volle schuimkraag. De Weldoener is soepel en doordrinkbaar, ongefilterd en niet gepasteuriseerd.

Mooie Madam Dubbel bier 7%

De Mooie Madam is ons klassieke donkere bier, geïnspireerd op de Belgische Dubbel. Het heeft een volmoutige, zoetige smaak waarin je honing en karamel proeft. De Mooie Madam verwarmt ieders hart.

Zwarte Jongen Trippel bier 8.7%

Maak kennis met de Maallust Zware Jongen Tripel. Het is een goudgeel bier van hoge gisting. Dit klassieke tripelbier van 9% alcohol is stevig gehopt en heeft een romige, witte schuimkraag. De smaak is kruidig en vol van mout, met een mooie hopbitterheid in de afdronk.

De Deerne Lentebock bier 7%

Een vol goudblond ondergistend bier, lichtbitter en met een vleugje karamelmout. De mooie selectie van Duitse en Tsjechische hopsoorten zorgt voor bloemige en kruidige aroma’s. Het bier is ongefilterd en niet gepasteuriseerd.

De Veldwachter Bock bier 7%

De Veldwachter is een bockbier zoals het vroeger werd gebrouwen. Het bier is niet te zoet en heeft een volle, krachtige smaak. Je proeft karamel en gebrande mout. De Veldwachter is een stevige bock: precies zoals een echte bock hoort te smaken.

Overige bieren

TAP: Hollandse Pilsener Fabriek 5%

Ons pils is een heerlijk verfrissend, goudgeel, licht moutig biertje. Door het subtiele zoetje drinkt het lekker weg. En doordat het natuurzuiver gebrouwen is, sta je de volgende dag weer fris op. Ook dat is lekker.

TAP: Bier van het moment

Vraag de bediening.

Warsteiner bier
Hertog Jan

een frisse mocktail met aardbeien-appelsap en verse limoen

Hoegaarden Wit bier 4.9%

Hoegaarden Wit, of Hoegaarden Blanche is een witbier, zoals witbier bedoeld is. Dit bier werd groot gemaakt door biericoon Pierre Célis. Zonder zijn inspanningen hadden we mogelijk de hele stijl witbier niet meer gekend. Dat zou zonde zijn, want deze Hoegaarden Wit is een regelrechte klassieker. Dit is een perfect terrasbier, een dorstlesser en verfrissend bier voor alle dagen van de week.

Warsteiner Radler 0%
Warsteiner Malt
Warsteiner Radler 2%
Liefmans 3.8%

Zalig doordrinkbaar, verfrissend aperobier. Met Liefmans On the Rocks geef je smaak aan je apéromoment. Serveren doe je in het speelse glas, altijd on the rocks én met een smile op je gezicht. Cheers!

Desperado 5.9%

Desperados is een frisse Lager. Dit bier is gebrouwen met tequila aroma, door dit aroma heeft het bier een vrij zoete smaak.

Duvel 8.5%

Duvel is een natuurlijk bier met een subtiele bitterheid, een verfijnd aroma en een uitgesproken hopkarakter. De hergisting op fles en een lange rijping, garandeert een pure stijl, een delicate pareling en een aangename alcoholzoete smaak.

Translate »