VOORJAARSMARKT GRENZELOOS

28 APRIL

Vorige editie

Afgelopen september heeft Grenzeloos voor het eerst een streekmarkt georganiseerd. Dit was in combinatie met de beleefweek en het bleek een groot succes te zijn! De eerste editie wist meer dan 1400 enthousiaste bezoekers te trekken. Het terrein was bruisend bezaaid met maar liefst 35 kramen die een gevarieerd assortiment aanboden, variërend van heerlijke kazen tot ambachtelijke thee.

Gedurende dag was er een levendige sfeer verrijkt met gezellige live muziek. Bezoekers konden ontspannen en genieten van deze live muziek onder het genot van lekker eten en drinken. De combinatie van eten & drinken, ambachtelijke producten en gezellige live muziek zorgden voor een onvergetelijke dag. Het succes van deze eerste editie belooft veel goeds voor de toekomstige streekmarkten van Grenzeloos, waar lokale lekkernijen en een gezellige sfeer hand in hand gaan.

Bij Grenzeloos is 28 april een markt op locatie SAVE THE DATE

Deze dag is er een streekmarkt bij Grenzeloos – Slapen – Eten – Beleven.
De markt is van 11.00 tot 16.00 uur
De markt draait om lokale en duurzame producten. Dit zijn alle deelnemers. Ook is ons restaurant geopend dus is er ook een mogelijkheid voor een lekkere lunch of een gebakje en meer. Tijdens de markt er is ook live muziek wat wordt verzorgd door de Ministry of Blues / Wilfred Vermeulen. Zeker de moeite waard voor een leuk middagje weg!

 

We zullen tweede week september ook een markt organiseren. We doen dan mee met de beleefweek Drents Friese Streek. Tezijnertijd meer informatie. 

Translate »