Nachtje weg met uw hond bij bed en breakfast Grenzeloos 

Wilt u gezellig een paar dagen weg met uw hond in Drenthe? Bij b&b Grenzeloos in Doldersum is uw viervoeter meer dan welkom. Want wat is er nou fijner dan een heerlijke vakantie waar ook uw hond bij kan zijn? Bij ons is in overleg alles mogelijk. Boek gauw uw kamer en geef daarbij in de opmerkingen aan dat u uw hond wilt meenemen. Dit is namelijk alleen mogelijk op enkele Terraskamers. Wij maken het graag voor u in orde!

Eropuit met uw hond in Drenthe

Drenthe is bij uitstek de provincie om te verkennen met uw hond. Vanuit onze bed en breakfast in Doldersum zijn er talloze leuke mogelijkheden:

  • Grenzeloos is gelegen tussen twee bosrijke gebieden: het Drents-Friese Wold en de Maatschappij van Weldadigheid. In deze prachtige natuurgebieden kunt u heerlijk wandelen en kan uw hond zich helemaal uitleven.
  • Bent u op zoek naar nog meer natuurschoon? Dan liggen de Weerribben, het Dwingelerveld, het Fochteloërveen, de Lindevallei en het Landgoed de Eese ook nog op een steenworp afstand.

Grenzeloos genieten van de natuur

Kiest u voor een nachtje weg of meerdere nachten weg met uw hond bij Grenzeloos in Doldersum, dan kiest u voor een nacht grenzeloos genieten. In ons bed en breakfast kunt u heerlijk overnachten en ontbijten. U bent zelfs ’s avonds van harte welkom in ons restaurant voor een drankje of een hapje. Daarnaast heeft onze b&b in Drenthe 16 fraaie kamers met een heerlijk terras. Deze kamers zijn landelijk ingericht en hebben luxe boxspringbedden, televisie, een zitje en een badkamer met daarin een douche, toilet en wastafel. Alles dat u nodig heeft om even helemaal tot rust te komen. 

Uw hond is welkom bij Grenzeloos

Heeft u een hond die minder weegt dan 10 kilogram dan is die welkom bij bed en breakfast Grenzeloos. Is de hond groter en zwaarder? Bel dan even met ons op 0521-387182.
Wij vragen standaard een tarief van €7,50 per verblijf voor de hond. Per kamer is slechts één hond toegestaan om geluidsoverlast te voorkomen. Mede hierdoor hanteren wij niet op alle kamers een hond. Het hebben van een bench of mand en inenting is wel verplicht voor het laten verblijven van uw hond. Mocht dit allemaal in orde zijn dan kunt u beginnen met het zorgeloos genieten van de Drentse natuur.

 

Bed en breakfast met hond

Zoekt u een overnachtingsplek waarbij uw hond welkom is? Dan bent u bij b&b Grenzeloos aan het juiste adres!

Boek snel
Translate »