Alles voor zakelijke klanten

Vergaderingen in gemoedelijke sfeer

Faciliteiten en activiteiten voor zakelijke klanten

Wij beschikken over meerdere zalen waarin u uitstekend kunt vergaderen. Daarnaast bieden wij vele leuke activiteiten aan voor teams.

Vergader locaties

Wij beschikken over meerdere zalen waarin u uitstekend kunt vergaderen. In onze grootste zaal is zelfs ruimte voor 80 personen.

De prachtige ligging in het Drents Friese Wold is daarbij van toegevoegde waarde. Onderbreek uw bijeenkomst eens met een mooie wandeling in de natuur en geef uw gedachten de vrije loop. Voorafgaand of aansluitend aan uw bijeenkomst serveren wij u graag de lekkerste maaltijden en buffetten. Goed voor de groepsbinding. Als u dan toch bij ons bent….. heeft u er wel eens aan gedacht om uw bijeenkomst te combineren met een leuke groepsactiviteit? Vraag naar de mogelijkheden, een aanrader is de workshop LBC with Kelpie dogs.

Faciliteiten voor zakelijke afspraken en uitjes

Voor vergaderingen en andere bijeenkomsten kunt u van al onze faciliteiten gebruik maken. Wij hebben meerdere zaken die voor grote groepen gebruikt kunnen worden. Wij hebben mogelijkheden voor groepen tot 15 personen, groepen tot 25 personen en groepen tot 80 personen. Bovendien kunt u altijd gebruik maken van de volgende faciliteiten:

  • Beamer
  • Flip Over bord
  • Internet verbinding

Vergader arrangementen

Kom een dag bij ons vergaderen en maak gebruik van onze faciliteiten. Wilt u meerdere dagen komen vergaderen, dan kunt u er ook voor kiezen om te overnachten. Bekijk hier onze vergader arrangementen.

zakelijk eten bij grenzeloos enzo

Vergader dag arrangement

Gebruik van vergaderruimtes, Onbeperkt gebruik van de faciliteiten en ontvangst met koffie, thee en een lekkernij. Ook kan er een afsluitend diner of bittergarnituur bij worden geboekt.

zakelijk lunchen bij grenzeloos en zo

Meerdaags vergader arrangement

Gebruik van vergaderruimtes, Onbeperkt gebruik van de faciliteiten en ontvangst met koffie, thee en een lekkernij. Voor de overnachting verblijf u in de B&B. Dit arrangement is inclusief ontbijt, diner en twee keer lunchen.

Workshops en Personeelsuitjes in Drenthe

Kom een dag bij ons vergaderen en maak gebruik van onze faciliteiten. Wilt u meerdere dagen komen vergaderen, dan kunt u er ook voor kiezen om te overnachten. Bekijk hier onze vergader arrangementen.

workshop schapenhoeden met kelpie honden bij grenzeloos en zo

Workshop LBC met Kelpie honden

Samen met Erica Visser en Cathrinus Homan van Shepherds Working Kelpies (honden) verzorgt Grenzeloos een Workshop Leidinggeven /Begeleiden van/Communiceren (LBC) met mensen op de werkvloer.

paard bij grenzeloos en zo

Workshop teambuilding met paarden

In combinatie met Paardenharmonie verzorgt Grenzeloos een Workshop Sport/Spel/Zelfinzicht (SSZ) met paarden op de werkvloer.

zakelijk lunchen en dineren bij grenzeloos en zo

Personeelsdag arrangementen

Zet uw personeel in het zonnetje en boek een van de gezellige middag- of avondactiviteiten. Dit arrangement wordt geboekt in combinatie met eten en drinken.

gezellige vuurkorf bij grenzeloos en zo

Op maat gemaakte uitjes

Kies zelf een van onze ontelbaar leuke workshops en activiteiten. Zo stelt u zelf een mooi programma vast om van te genieten met uw collega’s.

Translate »