À la carte

Keuze uit diverse voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Met liefde en passie bereid. Om de reserveringen in de hand te houden, bij ons verplicht reserveren.  Let goed op onze openingsdagen!!!  In februari van donderdag tm zondag geopend, in maart komt de woensdag erbij! 

Dineren in Doldersum, Drenthe

Lokaal en vers dineren
Bij restaurant Grenzeloos werken we met ambachtelijke producten en stimuleren we gezonde voeding. Wij halen onze producten zo veel mogelijk lokaal en maken het vers klaar. Reserveer wel uw tafel vooraf, om teleurstelling te voorkomen. 

Assortiment
Onze menukaart is gevuld met soepen, voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Wij bieden ook vegetarische gerechten aan en we houden rekening met uw allergieën. Wanneer u een allergie heeft, geef dit dan van tevoren door. Zo maken wij uw gerecht veilig klaar.

Eten bij Grenzeloos

Onze à la carte kaart

Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u door onze vernieuwde kaart bladeren. Reserveren is verplicht, let er wel op dat wij een reservering eerst moeten bevestigen bij u, voordat het vaststaat.  Let goed op de openingsdagen! In februari van donderdag tm zondag geopend, in maart komt de woensdag erbij. 

 

Reserveer uw tafel.

Tot 16.00 uur op de dag zelf, wordt de mail gecheckt. Daarna advies niet via dit formulier, maar telefonisch!
Reserveer een tafel en geniet van uw diner. Let goed op de openingsdagen van ons bedrijf (onderaan de pagina vd website staat dat). En vul goed het emailadres van u in, want als dat niet goed is, komt het niet goed. Let goed op de openingsdagen! In februari van donderdag tm zondag geopend, in maart komt de woensdag erbij. 

Contact diner reserveren

Translate »