Bed en breakfast met hond in Drenthe

Nachtje weg met uw hond bij Grenzeloos en Zo

Wilt u gezellig een paar dagen weg met uw hond in Drenthe? Bij Grenzeloos is uw viervoeter meer dan welkom. Want wat is er nou fijner dan een heerlijke vakantie waar ook uw hond bij kan zijn? Bij ons in Drenthe is in overleg alles mogelijk. Boek gauw uw kamer en geef daarbij aan (in de opmerkingen) dat u uw hond wilt meenemen. Het kan alleen op enkele Terraskamers. Wij maken het graag voor u in orde!

Eropuit met uw hond in Drenthe

Drenthe is bij uitstek de provincie om te verkennen met uw hond. Vanuit onze bed en breakfast in Doldersum zijn er talloze leuke mogelijkheden.

  • Grenzeloos is gelegen tussen twee bosrijke gebieden: het Drents-Friese Wold en de Maatschappij van Weldadigheid. In deze prachtige natuurgebieden kunt u heerlijk wandelen en kan uw hond zich helemaal uitleven.
  • Bent u op zoek naar nog meer natuurschoon, dan liggen de Weerribben, het Dwingelerveld, het Fochteloërveen, de Lindevallei en het Landgoed de Eese ook nog op een steenworp afstand.

Grenzeloos genieten bij Grenzeloos

Kiest u voor een nachtje weg of meerdere nachten weg met uw hond bij Grenzeloos, dan kiest u voor een nacht grenzeloos genieten. Bij ons kunt u heerlijk overnachten en ontbijten en ’s avonds bent u welkom in ons restaurant voor een drankje of een hapje.

Onze bed en breakfast heeft 16 fraaie kamers met een heerlijk terras. De kamers zijn landelijk ingericht en hebben luxe boxspringbedden, televisie, een zitje en een badkamer met douche, toilet en wastafel.

Uw hond is welkom bij Grenzeloos

Heeft u een hond die minder weegt dan 10 kilogram, dan is die welkom bij Grenzeloos
Groter en zwaarder, bel dan even met Grenzeloos 0521-387182.
Wij vragen een tarief van €7,50 per verblijf voor de hond. Per kamer is één hond toegestaan. Echter hanteren wij niet op alle kamers een hond.
Bench of mand en inenting is wel verplicht.

Tijdelijk even weg, tijdens de Coronatijd Voel de luxe van ruimte.

Losse kamer boeken Voor 1 nacht bedoelen we daarmee.

Arrangement deal boeken  Ja, hier hebben we een leuke prijs van gemaakt.