Heerlijk eten, bereid door een echte chef kok
U eet de gerechten van chef kok Gerard bij Grenzeloos!
Chef kok Gerard Slot
Gerard werkt al sinds 2007 bij Grenzeloos als kok, maar sinds 2011 zwaait hij de scepter als chef kok. Hij werkt met eerlijke, verse, waar mogelijk, regio producten die op ambachtelijke wijze bereid worden.
Ieder jaar verandert Gerard twee keer de menukaart, gericht op het seizoen en heeft hij iedere dag een ander dagmenu. Bij de buffetten worden de warme producten ambachtelijk bereid, maar zijn alle salades ook huisgemaakt. Laat u verrassen door de gerechten van de kaart.
Wij bieden u een warm welkom tijdens onze openingstijden. Deze tijden vindt u onderaan de pagina.
Onze menukaarten
Proef de gerechten van onze chef kok Gerard tijdens een heerlijk diner of lunch. Wilt u met een grote groep komen eten, dan bieden wij een speciaal menu aan.
Lunchkaart
Lekker lunchen kan bij ons van 12:00 tot 16:00 uur
A la Carte
Een compleet diner met keuze uit vele lekkere gerechten
Groepsdiner
Voor groepen vanaf 15 personen bieden wij verscheidene diner arrangementen